Okategoriserad Videor

Jack Hermansson avslutar David Branch på 49 sekunder – se avslutet här

Den svenske Jack Hermansson (19-4 MMA, 6-2 UFC) tog ett stort kliv upp i mellanviktsklassen när han under kvällens UFC-gala i Philadelphia besegrade den forne WSOF-mästaren David Branch (22-6 MMA, 4-5 UFC).

Hermansson går på en nedtagning 30 sekunder in i första ronden och lyckas att ta ned Branch halvt. I scramble-situationen som uppstår går Hermansson på en arm-in-giljotin. Branch som är en BJJ-svartbältare under Renzo Gracie, blir tvungen att klappa för.

Vinsten är Hermanssons sjätte i UFC där han vunnit fem av dem via avslut, fyra i första ronden. Totalt har 30-årige Uddevalla-sonen, som bor och tränar i Oslo, vunnit 16 vinster via avslut. Just nu har Hermansson en vinstsvit på tre matcher.

I en exklusiv intervju med Kimura.se tidigare denna vecka berättade Hermansson att han vill möta den forne mästaren Chris Weidman på UFC:s kommande gala i Globen den 1:a juni. Med tanke på att svensken klarade sig oskadd i nattens drabbning är chansen stor att han går sin nästa match inför hemmafansen i Stockholm.

Är Jack Hermansson nästa svenska stora MMA-stjärna?

Föregående artikel

UFC on ESPN 2: Justin Gaethje knockar Edson Barboza i första ronden – se knocken här

Nästa artikel

UFC Philadelphia: Kimuras läsare & redaktion tippar Gaethje vs Barboza

Skriven av

Jaser Davari

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök