Nyheter Videor

Jack Hermansson ber om ursäkt till fansen efter nattens förlust

Jack Hermansson sammanbiten

Svenske Jack Hermansson förlorade inatt tungt via delat domslut i huvudmatchen mot Sean Strickland vid huvudmatchen i UFC Vegas 47 i Las Vegas. Nu har svensken har släppt ett meddelande där han ber om ursäkt till fansen.

Jack Hermansson ber om ursäkt till fansen efter nattens förlust

Hermansson hade en tuff kväll mot Strickland då den starke brottaren inte lyckades ta ner sin amerikanske motståndare en enda gång. Strickland vann med poängen 49-46 x2 där den tredje domaren Sal D’Amato gav Hermansson poängen 48-47. Få anser dock att D’Amatos bedömning är korrekt.

Hermansson uttalade sig via Instagram vilket ni kan se nedan:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av jack hermansson (@jackthejokermma)

Jag är ledsen fans. Inatt stod jag för en dålig prestation och jag förlorade matchen. Det var inte snyggt eller tekniskt. Jag kunde inte ta ner jäveln på marken. Förlåt Sean att matchen gick till domslut. Lyckat till med att mörda i din nästa match.

Hermansson som tränar i Norge men som är född i Uddevalla har nu förlorat tre av hans fem senaste fighter i oktagonen och är nu ännu längre ifrån en titelchans.

Nedan kan ni se Hermansson intervju med Michael Bisping efter matchen:

Föregående artikel

FCR 11: Liam Pitts får ny motståndare till debuten

Nästa artikel

Se Khamzat Chimaev submitta sin träningspartner från Bellator

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök