UFC

Jack Hermansson tränar tillsammans med Khamzat Chimaev inför UFC London

Khamzat Chimaev väger in mot Jack Hermansson

Om en månad smäller det i London. Svensk-norska Jack Hermansson kommer ta sig an Darren Till. Inför fighten har Hermansson tränat tillsammans med Allstars-stjärnan Khamzat Chimaev.

Jack Hermansson: Har gått några ronder med vargen

I november förra året gick Bulldog Fight Night 9 av stapeln på Bananpiren i Göteborg. I huvudmatchen ställdes Hermansson mot Chimaev. Kombattanterna drabbade samman inom fristilsbrottning. Chimaev tog hem segern via poäng.

Chimaev kommer senast från en domslutvinst över Gilbert Burns. Allstars-fightern har ingen ny match inbokad i nuläget, men 28-åringen har uttryckt intresse för att ställas mot Nate Diaz och Belal Muhammad inom en snar framtiden. Hermansson har förlorat sina två senaste drabbningar om man räknar in den ovannämnda brottningsmatchen. Nu vill Uddevallasonen ta sig tillbaka till vinstkolumnen i samband med UFC London. Motståndaren Till kommer också kliva in i buren med två förluster i ryggen. Galan äger rum den 23 juli.

Under gårdagen publicerade Hermansson en bild på sitt Instagram-konto. Bilden föreställde Hermansson och Chimaev inne i buren. I bildtexten till inlägget skrev Uddevallasonen hade han hade gått några ronder med vargen.

Det anmärkningsvärda i berättelsen är att Chimaev även har tränat regelbundet med Till. Någonting som många reagerade på i kommentatorsfältet till inlägget. Det hör inte till vanligheten att en fighter sparras med två utövare som ska möta varandra inne i buren.

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av jack hermansson (@jackthejokermma)

Hermansson står med ett totalt matchfacit som lyder 22-7-0. Chimaevs motsvarighet lyder 11-0-0.

Föregående artikel

Gegard Mousasi om dominanta mästare: There’s always another guy

Nästa artikel

Cat Zingano kräver oberoende dopingkontroller för att möta Cris Cyborg

Skriven av

Alexander Clausson

Relaterade Artiklar

Sök