Nyheter

Dana White bekräftar: Jack Hermansson går huvudmatch på Apex

Av

Hugo Lindström

21/04/2023
Jack Hermansson UFC med flagga

Jack Hermansson är klar för att gå huvudmatch i Las Vegas. Mot honom ställs nummer 13 rankade Brendan Allen.

Jack Hermansson går match i Las Vegas

Efter alla rykten om en UFC-gala på svensk mark står det nu klart vart Jack Hermansson går sin nästa match. Las Vegas, den tredje juni. Han möter Brendan Allen och tillsammans agerar de huvudmatch på eventet.

Det var under en presskonferens tidigare i år som Dana White meddelade att UFC återvänder till Sverige. Det uppstod då rykten om att Jack skulle gå huvudmatch på galan, något som hans management senare dementerade.

Det blir istället i UFC Apex han får chansen att återigen hamna i vinstkolumnen. Detta bekräftade Dana White häromdagen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av UFC (@ufc)

Jack Hermansson vs. Brendan Allen

Jack kommer från en TKO-förlust mot Roman Dolidze, ett resultat som fortsatte svenskens trend med vartannan vinst och vartannan förlust.

Brendan Allen är innehar den 13:de platsen i mellanviktsrankingen. Men med fyra raka vinster skulle ännu en skjuta upp honom ett par placeringar och in i topp 10. Under sina cirka fyra år i UFC har han hållit sig aktiv med hela 11 matcher. Hans enda två förluster i organisationen kommer mot Sean Strickland och Chris Curtis.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök