Exklusivt: Jack Hermansson vill möta Chris Weidman på UFC Sverige

Jack Hermansson (18-4), en av Sveriges mest lovande MMA-fighters har en stor match framför sig. Han möter veteranen David Branch (22-5) på UFC on ESPN 2. Kimura.se fick chansen att intervjua Jack inför den kommande matchen.

Vi möter varandra på ett litet fik mitt emot Frontline Academy i Oslo, klubben där Jack tränar. Jag har redan hunnit beställa åt oss när Jack kommer inrusande, han har snart träning. Han ser väldigt fokuserad ut i sitt försök att lokalisera mig och lyser upp när sökandet ger resultat.

Han närmar sig snabbt bordet där jag sitter och slår sig ner. Jag känner Jack sedan en längre tid tillbaka och trots det, eller kanske just därför, så känns det lite märkligt inför den här intervjun. Det ändrar sig snabbt och Jacks avslappnade självsäkerhet smittar av sig och efter tre minuter så känner jag mig varm i kläderna igen.

Tjenare Jack, hur känns allt inför matchen?

– Det känns bra, det har varit ett riktigt bra träningscamp och allting har gått enligt planerna.

Något som du vill utveckla? När jag ställer frågan så märker vi att några unga tjejer börjar leva rövare vid sidan av oss. Jag vet inte om de uppmärksammat Jack eller om de bara har det roligt. Vi skrattar lite och återgår till samtalet.

– Det har varit en bra uppkörning och det har varit väldigt lite skador. Vi har haft ett bra flyt och vi har lagt upp det lite annorlunda den här gången och minskat ner på en del saker. Jag brukar köra en hel del intervaller och konditionsträning men den här gången så har det blivit mycket mer kampsport. Det har blivit mer plattor och mer kampsportsträning än vanligt och mindre fys helt enkelt.

Mer fokus på ”skills” alltså?

– Jo, sedan känner jag också att så länge man har en viss nivå på grundfysiken så är det den sportspecifika träningen som hjälper mig i
sparringen och på plattorna. Så länge man som sagt ligger på en viss nivå fysiskt. Jag måste säga att jag känner att siktet är ännu mer inställt än förut. Jag känner mig mer bekväm och mer komfortabel än tidigare och det känns skitbra, mycket på grund av den här extra kampsportsträningen.

Är det något i den tekniska träningen som ni fokuserat extra på nu när du ska möta Branch?

– Ja, på ett sätt. Han är en fighter som gillar att läsa sina motståndare. Han jabbar en del och så ser han hur motståndaren rör sig.
Det jag har lust att göra är att hålla en hög variation, sedan så jobbar han som bäst när han själv lägger pressen. Därför så vill jag hålla en hög variation i mina tekniker och själv lägga pressen på honom.

Var ser du dig själv vara starkast mot Branch?

– Jag tror att jag har lite bättre kondition, att jag är lite snabbare och att jag är lite farligare från topp (på backen alltså) men framför allt så har jag en större variation i de tekniker som kommer. Han har en kraftig double leg när han skjuter för nedtagningar, han har en lång och hård höger och jobbar mycket runt sin jabb. Det är typ det. Sedan så känner jag också att jag arbetar på en lite högre frekvens än vad han gör.

Du har ju vunnit en hel del matcher på teknisk knockout men vägen dit har inte alltid sett likadan ut och vi har ju pratat lite om variation. Är detta en återkommande tanke i träning och inför match?

– Jag tänker att folk kanske vet att jag är farlig men dom vet inte riktigt vad dom får. Några matcher så har jag gått rakt fram, andra dansat runt. Några matcher så har jag satsat på att kontra nedtagningar, andra matcher så har jag gått för nedtagningen själv.
Jag tänker att om jag kan hålla variationen hög så har jag en fördel, det är alltid svårt att förbereda sig när man inte vet vad som kommer.

Det är många som ser fram emot din kommande match, vad har du själv för tankar? Har du en prognos för utgången? Jack ler stort och börjar skratta, det är inte första gången han får den här frågan men han svarar på den med glädje.

– Alltså, jag kommer försöka avsluta matchen i första ronden. Det är alltid det jag försöker göra. Går inte det så försöker jag i andra ronden och går inte det så försöker jag ännu mer i den tredje. Det är så svårt ibland, till exempel som när jag mötte Merschaert, jag hade ingen aning att matchen skulle sluta på det sättet den gjorde. Jag är beredd på att det kan bli hur hårt som helst och slåss för livet, samtidigt så blir jag inte förvånad om det blir en kort match heller för jag vet att jag är kapabel till att avsluta folk.
Men för att svara på din fråga så tror jag antingen att jag avslutar med en giljotin eller med ground and pound.

Var ser du dig själv om två år? Jack lyser i ögonen och det ser ut som att han har väntat på att få svara på just den här frågan.

– Ja, om två år, då ser jag mig själv som mästare alltså. Det går ju på prestationerna men om jag håller mig skadefri och får gå match så ofta som jag har lust att göra så tror jag inte att jag behöver mer än två år för att ta mig dit.

UFC kommer ju som bekant tillbaka till Stockholm snart, hade det varit intressant att slåss på det kortet?

– Ja shit, det hade varit grymt. Jag har bett UFC att hålla en plats öppen för mig och om jag är skadefri efter den här matchen så kommer jag att satsa på att få en match där.

Är det i sådana fall någon specifik fighter du skulle vilja möta?

– Det hade varit kul att få möta Brad Tavares eller Chris Weidman, för då klättrar jag ännu högre upp efter den här matchen.

Har du några hälsningar till MMA-Sverige?

– Ett grymt stort tack för att ni hejar på mig. Hoppas verkligen att jag kan vara hel och fräsch efter matchen så att jag får chansen att fightas framför hemmapubliken i Stockholm. Det var jävligt grymt sist och det hade varit sjukt kul att få vara med där igen! Så jag håller tummarna att jag kommer skadefri ur den här matchen så ses vi förhoppningsvis i Stockholm!

Jack smäller i sig den sista skvätten av sitt te och vi börjar klä på oss. Jack har träning om några minuter och efter ett fast handslag så försvinner han med raska steg in i folkmängden med siktet inställt på träningslokalen. Missa inte Jacks match på UFC on ESPN 2 och följ hans resa här på kimura.se!

+10
Dana Sad
Dana Happy

Jorge Masvidal ryktas få titelchans vid eventuell vinst mot Askren

Jorge Masvidal imponerade stort med sin senaste prestation mot Darren Till under UFC Fight Night 147. Till ansågs av många som favorit i matchen men det hjälpte inte så mycket när Masvidal träffade med en brutal vänster och avslutade med efterföljande slag.

I en intervju med ESPN så berättar Masvidal att han blivit erbjuden en titelfight vid en eventuell vinst mot Ben Askren, som han möter på UFC 239.

Ben Askren, som sällan är rädd för lite munhuggning, svarade inom kort.

Det kommande mötet blir spännande, då bägge två kommer med stora vinster bakom sig. Askren vann senast mot Robbie Lawler, som han avslutade med en bulldog choke. Detta var en stor vinst för Askren men dock ganska kontroversiell, då det visade sig att Lawler aldrig ”tappat”.

Kontroversiell vinst eller inte så är det en fin fjäder i hatten för den tidigare One Championship och Bellator mästaren och mötet med Masvidal kan betraktas som ett riktigt toppmöte.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Brad Tavares om Israel Adesanya: Jag vet att jag kan vinna

Brad Tavares, som börjar vara en veteran i sporten, mötte senast UFC:s nyaste stjärna Israel Adesanya. Mötet ägde rum i juli förra året och Tavares har sedan dess fått ta det lugnt pga skador. Före matchen med Adesanya så hade Tavares fyra vinster i sina senaste matcher.

I en intervju med mmajunkie så berättade Tavares bland annat att han mötte Adesanya med en bruten fot.

“Put it this way: I went into that fight and I tried to box, just straight-up box, a badass professional kickboxer – a guy who’s been doing it years and has multiple fights. What does he have, like 80-something kickboxing fights? And he’s probably lost only like two, three? I don’t know. I know he has some crazy record, though. That’s the thing, I look at that fight and I’m like, ‘Hey, there’s things that – I know what went wrong there.’ And I’m not going to sit here and use my foot being broken as an excuse, you know. I tried to actually kick in that fight. I kicked him in his leg one time and my foot instantly blew up, swole up.

“I knew that, when I put it back down, I was like, ‘If I kick again there’s a chance that I can’t even stand on it.’ So kicking with the right leg is out of the question. And, for me, leg kicks and my kicks are one of the biggest parts of my game. But I was like, ‘You know what, let’s get through this, though. Let’s go box this guy.’ And didn’t end up working out in my favor. But, like you said, it makes me excited. Because I know I can beat that guy. I know what it takes and what I need to do to beat that guy, and he’s a champion now.”

Tavares har för närvarande ingen match bokad, men han är fast besluten på vad han vill göra när han återvänder.

“That’s the main goal: it’s that strap around your waist. That title, so, whatever fight gets me there.”

För Adesanyas del så är det en titel fight senare i år. Vi följer utvecklingen vidare.

Läs mer
-1
Dana Sad
Dana Happy

Colby Covington: Woodley och Lawler borde pensionera sig

Mannen som stora delar av UFC-världen älskar att hata, Colby ”Chaos” Covington (14-1-0), intervjuades under gårdagen i Ariel Helwani’s MMA Show. Bland annat diskuterades Covingtons relation till Dana White, som han tidigare  legat i konflikt med.

Things are good, man. We’ve never been better ever since our exchange in Vegas. I finally got my face to face with him and he understands me and I understand him now. We see eye to eye now and here we are, we’re ready to do big business.

”Woodley och Lawler slåss om pensionärsbältet”

Den 29 juni möts två av de tidigare welterviktsmästarna Tyron Woodley (19-4-1) och Robbie Lawler (28-13-0 1NC) på ESPN. Covington verkar dock inte ha någon större respekt för de båda veteranerna. Även andra toppnamn som till exempel Ben Askren (19-0-0 1NC) fick sig en känga av den tidigare interim mästaren.

We got Woodley and Lawler fighting for the senior citizens championships. Those guys should be retired by now, they’re embarrassing. We got Ben Askren, he’s already gonna go get embarrassed in front of the whole world when he goes against [Jordan] Burroughs at Beat The Streets. We got my good buddy Jorge [Masvidal] climbing his way up, which we’ve had countless sparring sessions and training accounts together. Then we got me and Marty Fake Snoozeman at the top of the mountain right now ready to settle it.

“Jag gjorde divisionen storslagen igen”

”Chaos”, som är en stor supporter av den amerikanska presidenten Donald Trump, använder gärna slogans och accessoarer kopplade till världens mäktigaste namn. Bland annat kunde man se den tidigare interim mästaren bära den klassiska kepsen ”Make America Great again” när han besökte det Vita Huset. En slogan som han har tagit med sig till sporten och mer specifikt till divisionen för weltervikt.

It’s an interesting time in the welterweight division, but I called this all, Ariel. Didn’t I say I was gonna make the welterweight division great again? And that’s exactly what I did.

Colby Covington har i nuläget ingen match inbokad.

Läs mer
+5
Dana Sad
Dana Happy

Roxanne Modafferi: Jag hatar termen ”kvinnlig MMA”

36-åriga Roxanne Modafferi (23-15-0) får ses som något av en pionjär inom MMA-sporten, då hon gick sin första match redan 2003. Det var flera år innan andra veteraner som Cris Cyborg (20-2-0 1NC) och Cat Zingano (10-4-0) äntrade buren för första gången. I en intervju med ESPN berättar ”The Happy Warrior” om sina första år i sporten.

I was always trying to get a fight and always felt like I was standing on an island waving my arms. ’Hey! Somebody get me a fight!

Vi är inte “kvinnliga MMA-fighters”, vi är ”MMA-fighters”

En stor skillnad som Modafferi ser inom MMA, i jämförelse med tidigt 2000-tal, är att allt fler atleter söker sig till sporten. Tidigare såg veteranen mer ”bråkstaker” som ville slåss men nu fylls sporten av större, mer vältränade, atleter. Det huvudsakliga syftet är inte längre fighten i sig, utan pengarna som finns att tjäna. Vidare diskuterar pionjären hur kvinnors roll inom sporten har utvecklats under de senaste åren.

I will admit that a number of years ago, female fighters were not on the same level as men. We were struggling to have everybody believe in us. We’re not ”women MMA fighters.” We’re MMA fighters! I hate the term WMMA. It’s female fighters. We’re all MMA fighters. That term is starting to die, and I’m happy about that.

Vill inte bli ”en grönsak”

Efter närmare två årtionden som aktiv fighter diskuterades också diverse skador som Modafferi ådragit sig under sin karriär – och risken för allvarliga hjärnskador. Veteranen har haft diskbråck i både nacke och ryggen, brutit sin vänstra armbåge samt haft ett par hjärnskakningar.

I’ve seen fighters retiring left and right due to concussions and brain trauma. If I ever, heaven forbid, start having any issues with my brain, then I’ll probably retire. I don’t want to be a vegetable.

Modafferi imponerande stort i sin senaste match då hon vann på domslut över den tidigare obesegrade Antonina Shevchenko (7-1-0), syster till divisionens mästarinna – Valentina Shevchenko (16-3-0).

 

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Jon Fitch tänker chocka världen under Bellator 220

Jon Fitch (32-7) förbereder sig just nu för sin titelmatch under lördagen på Bellator 220, där han möter welterviktsmästaren Rory MacDonald (20-5). Fitch är underdog i den kommande matchen, men kommer att göra allt han kan för ta hem segern.

Under Bellator 199 gjorde Fitch sin debut i Bellator där han mötte Paul Daley och segrade via ett enhälligt domslut. Han har även 4 raka vinster från sin tid i WSOF och PFL.

De3t här berättade Fitch via ’BJPenn’:

My game plan is always the path of least resistance. What works, what is easiest, what is the path to victory? If the takedowns are easy, then the takedowns are easier, if the standup is easy, then the standup is easier. I’m going to go with what is going to win the fight.

MacDonald förlorade i september mot Gegard Mousasi och har varit med om en del krig i sin karriär. Fitch förbereder sig för den absolut bästa versionen av den kanadensiske fightern i det kommande mötet.

I’m not even worried about it. I am just expecting him to be the best Rory he will be. I’m training for the best and I just have to go in there and do what I have to do.

Om allt går enligt hans plan kommer han att lämna arenan med bältet efter deras match.

There is a lot of possibilities. Something that is a big part of my success is the visualization of things and different scenarios happening. That way I am prepared and I am able to react to those things if they happen. Like if I get a takedown, if I can’t and it remains standing, I just make sure I roll through of all those things as many times as I can so that I am prepared.

Tror ni att Fitch kan lyckas segra mot MacDonald?

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy
Walt Harris i buren

Walt Harris avstängd av USADA – vinsten mot Andrei Arlovski blir no-contest

Tungviktaren Walt Harris segrade i slutet av förra året mot Andrei Arlovski via ett delat domslut under UFC 232. Det visade sig att han testat positivt för den anabola steroiden LGD-4033.

Nu har Harris fått sin avstängning på 4 månader och får betala böter på 4000 dollar (37500 kronor). Vinsten har även ändrats till en ’no-contest’.

Straffet reducerades till 4 månader då man anser att det positiva resultatet kommer från ett kontaminerat kosttillskott. Avstängningen är retroaktiv från i slutet av december förra året, vilket betyder att Harris får gå matcher igen från och med 29 april.

Det här kunde man läsa i ett utlåtande från USADA:

USADA announced today that Walt Harris, of Homewood, Ala., has accepted a four-month sanction for a violation of the UFC® Anti-Doping Policy after testing positive for a prohibited substance from a contaminated supplement.

Harris, 35, tested positive for LGD-4033 as the result of an in-competition urine sample he provided on December 29, 2018 that was collected by the California State Athletic Commission (CSAC) at UFC 232 in Inglewood, Calif. LGD-4033 is a non-Specified Substance in the class of Anabolic Agents and prohibited at all times under the UFC Anti-Doping Policy (UFC ADP), which has adopted the World Anti-Doping Agency (WADA) Prohibited List.

Following notification of his positive test, Harris provided USADA with information about a dietary supplement product he was using before and at the time of the relevant sample collection. Although no prohibited substances were listed on the supplement label, analysis conducted on both the open and independently sourced, unopened containers of the product by the WADA-accredited laboratory in Salt Lake City, Utah, indicated that the product contained LGD-4033.

The presence of an undisclosed prohibited substance in a product is regarded as contamination. Accordingly, the product has since been added to the list of high-risk supplements maintained on USADA’s online dietary supplement safety education and awareness resource – Supplement 411 (www.Supplement411.org).

Under the UFC Anti-Doping Policy, as well as the World Anti-Doping Code, the determination that an athlete’s positive test was caused by a contaminated product may result in a reduced sanction. Where contamination is established, the sanction for a doping offense involving a non-Specified Substance ranges from a reprimand and no period of ineligibility, at a minimum, to a two-year period of ineligibility, at a maximum.

CSAC announced a four-month suspension and $4,000 fine stemming from Harris’ December 29, 2018 sample CSAC collected. Taking into consideration the circumstances that resulted in Harris’ positive test and CSAC’s suspension and fine, USADA has determined that a four-month period of ineligibility is an appropriate sanction under the UFC ADP for his violation.

Harris’ four-month period of ineligibility began on December 29, 2018, the date his positive sample was collected. Under the rules, any decision concerning competition results is handled by the Commission and the UFC.

Harris har nu ett record på 11 vinster och 7 förluster.

Vad tycker ni om USADA:s dom?

Läs mer
-2
Dana Sad
Dana Happy

Santiago Ponzinibbio utmanar Anthony Pettis: ’You got lucky last time’

Santiago Ponzinibbio är just u på jakt efter en match och har ställt in sitt sikte på den forne lättviktsmästaren Anthony Pettis.

Den argentinske welterviktaren går nu ut Instagram med en utmaning till Pettis, som han menar hade tur i sitt senaste möte mot före detta welterviktsutmanaren Stephen Thompson. Pettis lyckades segra via superman-knockout i den andra ronden.

Det här hade Ponzinibbio att säga via Instagram:

There’s no way I’m going to allow you be ahead of me. Come get this beating, you won’t get lucky like last time.

Pettis hade tidigare 5 raka segrar innan han mötte Rafael dos Anjos under UFC 185 och blev av med bältet och fick sedan ytterligare två raka förluster. Han har sedan gått med varannan förlust i de senaste 5 matcherna sedan segern mot Charles Oliveira under UFC on FOX 21. Med segern mot Thompson har han nu ett record på 22-8.

Ponzinibbio har just nu 7 raka vinster mot bland andra Nordine Taleb, Gunnar Nelson och mötte senast Neil Magny under UFC Fight Night 140, där han segrade via knockout i fjärde ronden. Han  har nu ett record på 27 vinster och 3 förluster.

Vad tycker ni om Ponzinibbios umaning mot Pettis, vill ni se mötet?

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Firas Zahabi: Max Holloway var inte sig själv i matchen mot Dustin Poirier

Under UFC fick vi se fjäderviktsmästaren Max Holloway göra sin lättviktsdebut när han mötte Dustin Poirer i en returmöte om interimbältet, under galans huvudmatch. Mötet sluttade dessvärre med en förlust via ett enhälligt domslut för den hawaiianske mästaren Holloway, som innan detta hade 13 raka vinster.

Holloway hade definitivt sina ögonblick i mötet, men många ansåg att storleksskillnaden mellan de två spelade stor roll för Holoways chanser.

Tränaren Firas Zahabi håller inte helt med och menar att Dustin helt enkelt var den bättre fightern i denna matchen.

Via ’BloodyElbow’:

Poirier fought smart, and Holloway fought with his heart.

Holloway fought blood and guts, he fought with his heart. So did Poirier, but he fought with heart and brains. He was just more strategic than Holloway. He was playing the game, whereas Holloway was trying to win with pure heart and grit.

En för stor utmaning

Zahabi menar även att Holloway inte riktigt var sitt vanliga jag i matchen och att det var det som ledde till hans första förlust sedan 2013.

It was a poor choice. I thought he could have done better. He forgot to move his feet, he forgot to move his head, he forgot to parry. He forgot all these things. Why? Because he was too busy egging on Poirier to hit him.

And Poirier was more than willing to hit him. He landed the more powerful strikes, the cleanest strikes, and Poirier was more defensively responsible, he said. Let’s just be honest, at the end of the day, Holloway was defensively irresponsible.

I love the guy and I admire him as a fighter. I think he’s one of the greats. He’s gonna go into the Hall-of-Fame. The man is a brilliant fighter. He just, in my opinion, got too much in the heat of battle. It happens. It happens to the best fighters. The man is a brilliant fighter, however, Dustin was strategically superior.

I felt that Holloway was getting hit by the same shots and was not adjusting. He didn’t really kick too much, and I just feel like he was boxing with a really good boxer, where he should have been kicking and kneeing and elbowing. I just felt that he had to mix it up more, use his other tools.

Håller ni med om Zahabis kommentarer om Holloway?

Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy
Dana White på presskonferens UFC 109

Dana White vill satsa mer på boxning efter sommaren

Dana White har under åren skaffat sig en del ovänner inom boxning. Detta hindrar dock inte White från att försöka ta sig in i sporten på allvar.

White är mest sannolikt MMA-världens mäktigaste person och har dessutom en bakgrund inom boxning. White har vid ett flertal tillfällen uttryckt sin frustration angående den nuvarande situationen i toppskiktet inom tungviktsboxning. I en intervju med CNN så utvecklade White sina tankar angående sin framtida inblandning i sporten.

“What I don’t like what [boxing] is doing if how they’re not fighting the best guys out there right now. They have [Deontay] Wilder and [Tyson] Fury who just fought to a draw in an incredible fight that people loved. The rematch isn’t happening with those two, and neither one of those two are going to fight [Anthony] Joshua.

Precis som många fans så anser White att dessa tre stjärnor bör möta varandra, White fortsätter.

“These guys could do a round robin fight, fight each other. You know, both guys could fight Joshua and they’d kill it. They’d make so much money and they would bring so much energy and life back to boxing. But these guys just keep shooting themselves in the foot.”

“I am making all my boxing moves after this summer. When this summer is over, you’ll be hearing a lot about what I’m doing in the sport of boxing.”

White har tidigare avhyvlat både Bob Arum, Oscar De La Hoya, och Eddie Hearn. Tre av de fyra största aktörerna inom boxning. Han har också sagt att han aldrig mer vill jobba med Showtime, en väldigt viktig pjäs i boxningsspelet.

Boxning går bra nu och lönerna är höga. Detta innebär således att intresset att tjäna pengar, både gällande tv-bolag och promotorer är stort. Detta i sin tur betyder att konkurrensen är stor.

Det blir mycket intressant att se vad som händer efter sommaren. Tror ni att Zuffa med Dana White i spetsen har en chans?

Läs mer
-5
Dana Sad
Dana Happy

Jon Fitch bemöter Firas Zahabis dopingkritik

Jon Fitch, en riktig veteran i sporten, testade 2014 positivt för förhöjda testosteronvärden. Fitch, som länge uttalat sig kritisk till doping, fick således utstå hård kritik efter testresultatet.

Fitch fick nyligen ännu en pekpinne i ansiktet, denna gång av Firas Zahabi som är tränare till Rory MacDonald som han möter i sin nästa match. I måndags så gästade Fitch  MMA Hour, där han bemötte kritiken som riktats mot honom.

“I got to a place where you could see other guys around you — I found out about guys who I fought who were on TRT, the therapeutic exemptions, I learned about Vitor Belfort’s testosterone being covered up and him being allowed to compete anyway.

“There were rumors of other guys, that happening too, also. And then I was taking a 70 percent pay cut, at least 70 percent pay cut from going from the UFC to World Series of Fighting.”

“So I was thinking, like, why am I holding myself to this standard and making less money and my family’s struggling? Just all kinds of excuses,” he said. “Any kind of excuse to rationalize why it was okay to cheat against a cheater like Palhares. And I had no idea what I was doing. It was pure comedy, me trying to use this sh-t.

“I had no idea what I was doing. I didn’t even grapple that entire training camp because I was so sore from the injections, because I was doing something wrong. I’m not even sure what I was doing wrong. But yeah, that was probably the stupidest thing and the best thing that ever happened to me.”

Fitch fortsätter sedan om kritiken från Zahabi.

“I don’t care. I don’t live my life caring what other people say or think. If you’re going to go through your life worrying about other people and what they think, you’re going to be a loser. You’re not going to get far. So I don’t care. People can think whatever they want to think, I live my life for me and my family.

“I don’t know, maybe he’s scared. He’s already creating an excuse for his fighter losing. I don’t know, I don’t really care.”

Dopingämnet fortsätter dessvärre vara ett viktigt och relevant ämne i vår kära sport. Hur ser ni på framtiden angående doping inom MMA?

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy