Jacob Volkmanns kommentarer om Barack Obama, leder till ett besök av Secret Service!

Jesus Christ Superstar! Jag skojade ju bara!

"Jesus Christ Superstar! Jag skojade ju bara!"

De senaste dagarna har innehållit den ena galna nyheten efter den andra. Alla har inte varit i positiv bemärkelse och absolut inte denna heller. Men desto roligare. Till följd av Jacob Volkmanns vinst över Antonio McKee på UFC 125 så fällde den fåordige Volkmann några kommentarer över Amerikas president Barack Obama och dennes sjukvårdspolitik, och hur han skulle vilja ha presidenten som nästa motståndare.

Vad den intet ont anande Volkmann inte visste då var att hans kommentarer skulle leda till ett fint och formellt besök av Secret Service polisen. Yikes! Hela historien och videon med Ariel Helwani, där de illa valda orden sägs, följer efter hoppet!

Mmaweekly.com rapporterar om nyheten, att den Amerikanska Secret Service polisen besökt Volkmann, för att se huruvuda han menade allvar med sina hot. Tyvärr så är det så att om man kollar på videon igen, så märker man faktiskt inte ett enda uns av satir eller humor när han fäller kommentarerna. Det var nog detta seriösa ”stoneface” av Volkmann som fick det polisiära departementet att agera på det sätt som de gjorde.

Helt otroligt. Snacka om att MMA på allvar taget steget in i finrummet.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Patrik

  ”Tyvärr så är det så att om man kollar på videon igen, så märker man faktiskt inte ett enda uns av satir eller humor när han fäller kommentarerna.”
  Är du allvarlig eller? Han ler ju för fan när han säger det. Sen att han kritiserar Obama är en annan sak, men inte fan var han allvarlig med att han vill slåss med Obama, wtf Kimura :D

 • Dennizx

  undrar om secret service ”knocked some sense” till volkmann :P de kommer nog ge han ett helvete i framtiden så fort han åker för fort eller vad som heslt

 • Nullus

  Han säger det 3 min i i intervjuven.

 • GJJ

  Haha, ”seriösa stoneface”! Allvarligt, såg du intervjun eller lyssnade du bara på den? ;)

Fler Nyheter: