Nyheter

Jake Paul skulle ”älska” att boxas mot tidigare idolen Anderson Silva

Jake Paul och Anderson Silva

Jake Paul (5-0 boxning) säger att UFC-legendaren Anderson Silva (3-1 boxning) var en av hans idoler när han växte upp och att han gärna skulle möta denne i boxning.

Jake Paul skulle älska att boxas mot tidigare idolen Anderson Silva

Paul säger att han var ett MMA-fan när han växte upp och till och med mötte och fick ta ett foto med Anderson Silva vid ett gym i Ohio, USA. Han säger att han alltid tyckt om att se Silva fightas och i och med att ingen av herrarna har någon fight bokad just nu så finns det intresse i att eventuellt möta brasilianen. Paul sade följande via The MMA Hour:

Yes, definitely, I would love that fight. Interesting story, I think he was the first celebrity I ever saw. Right when MMA was blowing up, my dad was a super big fan and we went to this local MMA event and they must have paid Anderson Silva to come because it was in Ohio so I don’t know why he would have been there.

But I actually asked for his autograph and we took a picture with him. I’m maybe like 12 years old but I think he was the first celebrity that I met. So it would be fun to bring it back full circle and fight someone who was one of my first idols.

Ja, definitivt. Jag skulle älska den matchen. En intressant historia är att jag  han nog var den förste kändisen som jag någonsin mötte. Just när MMA slog igenom, min pappa var ett jättestort fan och vi åkte till ett lokalt MMA-event och de måste ha betalat Anderson Silva för att komma dit för det var i Ohio och jag vet inte varför han skulle kommit dit för.

Men jag frågade efter hans autograf och vi tog ett foto med honom. Jag var kanske 12 år gammal men jag tror att det var den första kändisen som jag träffade. Så det skulle vara roligt att sluta cirkeln och fightas mot någon som var en av mina första idoler.

Paul har många alternativ

En match mellan Paul och Silva skulle kunna vara rimlig. Silva som är en mer utpräglad striker samt fysiskt större än Pauls tidigare motståndare med professionell MMA-bakgrund skulle kunna hjälpa sälja PPV:s och skulle bli en tuff motståndare för Youtubern. Om matchen faktiskt blir av är en annan fråga dock då Paul minst sagt har många alternativ för sin nästa match.

Föregående artikel

Knockoutkungen Rafael Fiziev: ”Rafael dos Anjos, when you lose to me you need to change your name!”

Nästa artikel

Joe Rogan släpper uttalande om situationen med Spotify – ska ge ett mer balanserat perspektiv framöver

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök