24 juli, 2024
Nyheter

Video – Jake Paul instigerar bråk med Floyd Mayweather

Av

Anton

07/05/2021
Jake Paul med Floyd Mayweather i cirkel

Den yngre av de två Paul-bröderna Jake Paul inledde ett slagsmål med boxningslegendaren Floyd Mayweather under en mediadag. Efter att ha stulit en hatt från sin broders motståndare, utbröt ett bråk mellan de två lägren.

Jake Paul stjäl keps från Floyd Mayweather

Ju närmre boxningsmatchen mellan Youtubes Logan Paul (0-1) och den forne världsmästaren Floyd ”Money” Mayweather 50-0, 27 KOs) drar sig, ju mer osämja de två emellan är att förvänta. Den senaste sammandrabbningen mellan Paul och Mayweather uppstod under en mediadag inför deras möte i ringen nästa månad. Dock var det varken Logan eller Floyd som instigerade bråket.

Uppskovet till slagsmålet som tog vid påbörjades av den yngre Paul-brodern Jake Paul (3-0, 3 KOs), efter att denne på bästa sandlådemanér stulit Mayweathers keps, och i retsam eufori sprungit ifrån den flerfaldiga världsmästaren tjutandes ”Got your hat!”. Incidenten fångades av flertalet av de kameror som närvarande under mediadagen, och videon på det bråk som följde fann sig snart på sociala medier.


Mer att vänta från Jake

Beteendet från Jake Paul bör inte komma som någon överraskning från dem som fått ta del av hans hittills korta men högst publicerade boxningskarriär. Med sin bakgrund som social medie-profil, har Jake lyckats etablera sig som en av de mer frispråkiga karaktärerna på kampsportsmarknaden. Efter att ha massakrerat ett par debutanter i ringen i sina första två boxningsmatcher, tog sig Jake an en mer rutinerad kampsportare i sin tredje professionella match i den forne MMA-mästaren ”Funky” Ben Askren (19-2 ,1 NC MMA/0-1 Boxning).

Den kampen slutade likt hans två första med en knockoutseger, och de ”framgångar” Jake Paul har upplevt under sin tid som proffsboxare tycks ha gått 24-åringen rakt åt huvudet. I dagsläget jagar han en motståndare till sin fjärde professionella match, och alla från den pensionerade MMA-mellanviktaren Michael ”The Count” Bisping (30-9) till BMF-titelhållaren i UFC Jorge ”Gamebred” Masvidal (35-15) tycks vara potentiella mål för en av Youtubes mer frustrerande personligheter.


 

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Jon Jones
Jon Jones reagerar på stora regelförändringen inom MMA
🥊 ’Vi måste radera det här ur historieböckerna’
saul canelo alvarez
Canelo Alvarez går match i Vegas samma datum som UFC Sphere
🥊 Två stora galor krockar med varandra
Muhammad Mokaev – ’UFC gillar inte min stil’
🥊 Går sin sista match på kontraktet med UFC
Francis Ngannou "The Predator"
Då återvänder Francis Ngannou till buren efter sonens död
🥊 Kan gå av stapeln i Saudiarabien
Belal Muhammad vs Leon Edwards
Belal Mujammad smutskastar Leon Edwards inför UFC 304
🥊 ”Han håller bara i bältet”
Allt inför Robin Roos titelmatch i Cage Warriors
🥊 Allt inför svenskens debut

Här kan du söka!

Search