Jake Paul Tyron Woodley

Jake Pauls möte med Tommy Fury inställt – Tyron Woodley hoppa in

Johan Lorentzon

Boxningsmatchen mellan Jake Paul (4-0, boxning) och Tommy Fury (7-0, boxning) den 18:e december har blivit inställd efter att Fury dragit sig ur på grund av medicinska skäl. Ersättaren till Fury blir dock ingen annan än den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley (0-1, boxning)

Jake Paul går returmöte mot Tyron Woodley

Det hajpade mötet mellan Jake Paul och Tommy Fury den 18:e december blir inte av. Fury har nämligen dragit sig ur matchen på grund av medicinska skäl, exakt vad är ännu oklart. Paul meddelar detta idag genom sin instagram. Men vi ska inte hänga läpp för det, även om Fury har dragit sig ur är det nu ingen annan än Tyron Woodley som hoppar in som ersättare.

Det kommer direkt från Pauls instagram:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jake Paul (@jakepaul)

500 000 dollar extra om Tyron knockar Paul

Enligt Paul så ringde han direkt upp Woodley och erbjöd honom matchen när han fick redan på att Fury dragit sig ur. Han passade även på att lägga in 500 000 dollar extra om Tyron lyckas knocka honom i boxningsringen. Woodley ska enligt Paul vara i full träning redan och tackade således ja till mötet trots kort varsel. Sedan de två möttes sist har Tyron velat ha ett returmöte medan Paul mest ryckt på axlarna åt det och inte ansett att den före detta UFC-mästaren förtjänar ett returmöte. Nu får Tyron sin önskan igenom och det återstår och se om han den 18:e december kan göra det 1-1 mellan de båda kämparna.

-6
Dana Sad
Dana Happy
Christian Stigenberg
PFL 8 – Christian Stigenbergs match går till domslut
kimura
Hett
Jack Hermansson ler mot kameran
Jack Hermansson förväntas återvända i december – möter topprankad amerikan
kimura
Hett
Bellator 284: Fullständiga resultat från nattens gala
kimura
Hett
Dana White
Dana White ger sällsynt intervju om allt möjligt
kimura
Hett
Luke Rockhold
Luke Rockhold sågar UFC:s bonussystem inför återkomsten
kimura
Hett