20 June, 2024
Nyheter

Matchen är Officiell – Jake Paul möter Anderson Silva i boxning

Av

Johan Lorentzon

07/09/2022
Jake Paul och Anderson Silva

Nu är det officiellt att Jake Paul (5-0 Boxning) möter Anderson Silva (3-1 Boxning) . De båda går in mot varandra boxningsringen den 29:e oktober.

Jake Paul Vs. Anderson Silva är officiellt

Det har ryktats i flera veckor om att ett möte mellan youtube-profilen/boxaren Jake Paul  och den före detta UFC-mästaren Anderson Silva är i görningen. I tisdags gjorde Paul matchen officiell genom twitter. Mötet mellan de båda kommer ske den 29:e oktober i Phoenix, Arizona. Jake Paul säger även i tweeten att det är hans tuffast match hitintills och att Anderson Silva är en legend.

Anderson Silva har två raka vinster i boxningsringen

Anderson Silva anses av många vara den bästa MMA-fightern genom tiderna (GOAT) och slog flertalet rekord under sin UFC-karriär. Efter MMA-karriären har den före detta mästaren gått några boxningsmatcher och har nu två raka vinster i den fyrkantiga ringen. Paul själv har sedan han startade sin boxningskarriär nu hela fem vinster och senaste matchen var en knockoutvinst mot en annan före detta UFC-mästare i Tyron Woodley (0-2 Boxning). Matchen kommer gå av stapeln lördag den 29:e oktober och ske över åtta ronder i catchweight på 187 pound (84 kg).  Som vanligt kommer det även hållas en presskonferens som Paul meddelar kommer gå den 13:e september. Biljetterna till eventet börja sedan säljas den 14:e, dagen efter presskonferensen.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök