Nyheter

Matchen är Officiell – Jake Paul möter Anderson Silva i boxning

Jake Paul och Anderson Silva

Nu är det officiellt att Jake Paul (5-0 Boxning) möter Anderson Silva (3-1 Boxning) . De båda går in mot varandra boxningsringen den 29:e oktober.

Jake Paul Vs. Anderson Silva är officiellt

Det har ryktats i flera veckor om att ett möte mellan youtube-profilen/boxaren Jake Paul  och den före detta UFC-mästaren Anderson Silva är i görningen. I tisdags gjorde Paul matchen officiell genom twitter. Mötet mellan de båda kommer ske den 29:e oktober i Phoenix, Arizona. Jake Paul säger även i tweeten att det är hans tuffast match hitintills och att Anderson Silva är en legend.

Anderson Silva har två raka vinster i boxningsringen

Anderson Silva anses av många vara den bästa MMA-fightern genom tiderna (GOAT) och slog flertalet rekord under sin UFC-karriär. Efter MMA-karriären har den före detta mästaren gått några boxningsmatcher och har nu två raka vinster i den fyrkantiga ringen. Paul själv har sedan han startade sin boxningskarriär nu hela fem vinster och senaste matchen var en knockoutvinst mot en annan före detta UFC-mästare i Tyron Woodley (0-2 Boxning). Matchen kommer gå av stapeln lördag den 29:e oktober och ske över åtta ronder i catchweight på 187 pound (84 kg).  Som vanligt kommer det även hållas en presskonferens som Paul meddelar kommer gå den 13:e september. Biljetterna till eventet börja sedan säljas den 14:e, dagen efter presskonferensen.

Föregående artikel

Nate Diaz säger att han aldrig ville ha matchen mot Khamzat Chimaev

Nästa artikel

Inför Muay Thai For Life 3.0 – ”Sveriges mest kvalitativa thaiboxningsevent”

Skriven av

Johan Lorentzon

Relaterade Artiklar

Sök