Okategoriserad

Jake Paul sågas efter nattens vinst – ”Imagine being proud of that”

fansen gör narr av jake paul

Ännu en ensidig match blev det när Jake Paul enkelt kunde avsluta Ryan Bourland inatt.

Jake Paul vann via tidig knock

Över 18000 hade slutit upp för att på plats se nattens boxning i Puerto Rico. Med landets stjärnboxare Amanda Serrano som huvudmatch var det bra tryck i arenan. Men en stor besvikelse blev det då det i sista sekund kom fram att hon inte klarat läkarkontrollen. En ögonskada hade satt stopp för Serrano och matchen blev inställd.

Istället blev Paul den sista att kliva in i ringen. Som egentlig co-main mötte han Ryan Bourland. Bourland marknadsfördes innan mötet som den mest erfarne motståndaren hittills för ”The Problem Child”. Men när det väl kom till kritan blev det en av influencerns kortaste matcher i karriären. Redan i första ronden var det tydligt att det var stor nivåskillnad när Bourland tog emot obesvarat stryk från från början till slut. Paul började fokusera på jabben men kunde snabbt öka på pressen med en mer aggressiv offensiv.

Bourland backade upp mot ringens hörn och föll till slut ner på marken efter en slagserie från Paul. Trots att 35-åringen var långt ifrån medvetslös valde domaren att inte räkna utan bröt direkt. Läs ett fullt matchreferat samt se highlights i vår artikel om matchen här.

Narras av fansen

Det var flera som reagerade på valet av motståndare inatt. Trots ett på papper imponerande matchfacit med 17 vinster av 19 möjliga, var det tydligt att de två slagits på helt olika nivå. Pauls matchningar har tidigare varit högst ifrågasatta av både etablerade profiler och fans. Nattens uppvisning är inget undantag.

På X var flera kritiska och gjorde narr av det hela.

Vad tycker ni om nattens match? Se den i sin helhet här och ge oss din åsikt!

Föregående artikel

Reza Madadi uttalar sig för första gången efter helgens kaos

Nästa artikel

Ali Abdelaziz förklarar tidigare UFC-dubbelmästarens förlust

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök