Nyheter

Jake Paul tror inte på sin brors uttalande

Jake Paul Nate Diaz 2

Jake Paul tror inte på att hans bror Logan Paul faktiskt är redo att lägga handskarna på kanvasen.

Jake Paul – ”Han har för mycket fajt i sig”

Tidigare den här veckan meddelade Logan att han troligen är klar med sin kortlivade boxningskarriär och sade att han avsåg att fokusera sin tid på WWE framöver. Men trots vad hans bror sagt är Jake Paul skeptisk till att detta kommer vara det sista fansen ser av honom inom boxningsringen. Någonting som han berättade om under sin medverkan i Ariel Helwanis The MMA Hour. Transkribering via MMA Fighting.

I don’t believe that. I don’t know when he’ll fight, but he’s just got so much fight in him. He’s going into his athletic prime. I think he’s going to fight again, for sure.

Logans tillkännagivande kom en månad efter att han besegrade Dillon Danis i deras underliga match under Misfits  PRIME Card, där Paul vann genom diskvalifikation efter att Danis försökte få ner honom på kanvasen i den sista ronden. Om det var den sista matchen i hans boxningskarriär var den klart mindre ambitiös än hans brors, eftersom den äldre Paul endast tävlade fyra gånger. Först mötte han sin nuvarande affärspartner KSI. Både i en amatörtävling och en professionell match (en oavgjord och en förlust) och deltog sedan i en icke-poängsatt uppvisningsmatch mot legendaren Floyd Mayweather år 2021.

Logan Paul – ”Finns inga pengar i boxning”

Men trots dessa fyra högprofilerade matcher verkar en av de avgörande faktorerna i Pauls avsked från boxning vara pengar. När Logan Paul tillkännagav sin pensionering berättade han för Fox Business att han slutade för att ”There’s no money in boxing. Every company is going broke.

En möjlig lösning på det problemet skulle vara en mycket diskuterad match mot hans bror Jake. Efter att de två hamnade i en het diskussion på Logans podcast om deras prestationer inom boxning trodde många att bröderna eventuellt skulle mötas i ringen. Med tanke på deras popularitet skulle den matchen troligtvis väcka stort intresse, om det var det som krävdes för att få Logan tillbaka till ringen. Trots det har båda Paul-bröderna redan avfärdat idén, och Jake säger att hela situationen egentligen var överdriven från början.

Jake (7-1-0) återvänder den 15 december för en boxningsmatch mot Andre August (10-1-0). Motståndaren blir Jakes andra i karriären som faktiskt har en bakgrund inom boxning.

Föregående artikel

Colby Covington har gjort stor förändring inför UFC 296

Nästa artikel

UFC Vegas 82: Allen vs. Craig – Matchkort, sändningstider och odds

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök