Nyheter

Jake Paul vill möta Conor McGregor i PFL

Jake paul

Jake Paul berättar att han vill möta Conor McGregor både i Boxning och MMA.

Jake Paul utmanar Conor McGregor

Skandalprofilen Jake Paul har kommit att bli en stor del av kampsportsvärlden på senare år. Bortsett från sina matcher i ringen har han även varit en av de drivande i debatten om fighterlöner. På så sätt har han fått många kritiker men likväl många som stöttar honom.

I fjol kom det fram att han skrivit på för PFL, men utan ett klart datum för sin debut. Istället har ha fortsatt boxas, senaste mot Tyson Furys bror Tommy. Utöver det har han främst slagits mot före detta MMA-fighters. Den trenden ser ut att fortsätta nu när han är bokad att möta Nate Diaz i augusti.

Under en intervju med TMZ Sports förklarade han att intresset för Conor McGregor finns där och att han skulle vilja ordna en deal så att de två möts två gånger. En gång i boxning och en gång i MMA.

(Diaz) wants to beat me, then go back to the UFC and fight Conor. I’mma knock him out, do what Conor couldn’t do, and then Conor’s gonna have no choice (but) to make the biggest fight in combat sports, which would be me versus him, as long as his boss and his dad lets him do it. So that’s what’s funny about it is he’s gonna have to get permission. But I’m my own boss, and I get to make my own decisions, and I would love to see that fight and make that fight happen.

Or we could do a two-part series. One boxing, one MMA in PFL. Make it happen, no problem.

Realistiskt finns det många hinder för att match mellan de två faktiskt ska äga rum. McGregor har fler matcher kvar på sitt kontrakt med UFC och dessutom har han vid tidigare tillfälle sagt att han vill avsluta karriären i UFC.

Jake Paul vs. Nate Diaz

Stormatchen mellan Jake och Nate är bokad för den femte augusti. Tidigare i veckan såg vi den första presskonferensen inför mötet, där de två utbytte kängor samt mötte varandra i en så kallad face-off.

Föregående artikel

Nate Diaz hyllar Leon Edwards – vill se honom hålla kvar bältet

Nästa artikel

Paddy Pimblett utmanas av UFC-rivalen – kan inte träna på grund av allvarlig skada

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök