Nyheter

Jake Shields – ”Det säger allt du behöver veta om Dana White”

Jake Shields Dana White

MMA-profilen Jake Shields uttalade sig nyligen om sin tidigare boss Dana White. Amerikanen anser att efterskedet av den gångna helgens händelser säger mycket om White.

Jake Shields – ”Inte ens hans mamma tycker om honom”

Shields genomförde sin professionella MMA-debut 1999. Mellan 2010 och 2014 tävlade amerikanen under UFCs flagg. Bland annat blev det en titelmatch mot Georges St-Pierre. Den sistnämnda tog hem segern via enhälligt domslut. Shields gick sin senaste match i samband med den första säsongen av PFL MMA, som ägde rum 2018.

Under den gånga helgen hamnade White i en fysisk konfrontation med sin fru. En video visade hur Whites fru örfilade UFC-presidenten, varav White svarade med en örfil tillbaka. White har sedan dess bett om ursäkt för incidenten.

Via sitt Twitter-konto berättade Shields att ingen fighter har kommit till deras chefs förvar. Enligt Shields säger det något om White, eftersom fighters är väldigt lojala enligt amerikanen.

Fighters are the most loyal people in the world and I don’t see a single one defending Dana

That tells you all you need to know about him

I ett senare skede började Shields även involvera UFC-presidentens familjemedlemmar. När en följare delade med sig av sin bild av White som omtyckt bland fighters valde Shields att nämna Whites mamma.

His own mother doesn’t and seems his wife as well

Shields står med ett totalt matchfacit som lyder 33-11-1 (1NC).

Föregående artikel

Phil Baroni har blivit arresterad i Mexiko – flickvännen ihjälslagen

Nästa artikel

Sean O’Malley tror Alexander Volkanovski kan skrälla mot Islam Makhachev

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök