Nyheter

Jamahal Hill vill välkomna den tidigare mästaren till lätt tungvikt

Alex Pereira har ingen brist på möjliga motståndare trots att han inte ser ut att få en omedelbar rematch mot Israel Adesanya. Nu säger lätt-tungviktsmästaren Jamahal Hill att han vill välkomna den tidigare mellanviktsmästaren till lätt-tungvikt.

Jamahal Hill vill möta Alex Pereira i dennes viktklassdebut

Hill delade en kort video via Instagram riktad till den tidigare UFC-mästaren Pereira tillsammans med en text där han önskade brassen välkommen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jamahal Hill (@sweet_dreams_jhill)

Welcome can’t wait to see you.

Pereira hade följande svar till Hill efter detta:

I am coming and will kick your door in.

Tekniskt sett så har herrarna delat oktagonen förut. När Hill besegrade Glover Teixeira om den vakanta lätt-tungviktstiteln i januari vid UFC 283 i Rio de Janeiro så befann sig Pereira i sin landsmans burhörna efter att Hill just erövrat bältet via en enhällig domslutsseger.

Skulle UFC tacka nej till att låta Pereira få en omedelbar titelchans i sin lätta tungviktsdebut så har även den viktklassens toppfighter Jan Blachowicz anmält sitt intresse att möta brassen. En annan fighter i viktklassen som gjort detta är den forne titelutmanaren Volkan Oezdemir.

Föregående artikel

Allt om nattens PFL med Sadibou Sy – Matchkort, tider och information

Nästa artikel

Jorge Masvidal: Colby Covington blev särbehandlad av polisen

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök