24 juni, 2024
Nyheter

Jiffa sänkte Megic Mike – ”Använder buandet som energi”

Av

Alexander Clausson

03/01/2024
Jiffa Megic Mike match

Under den gångna helgen ställdes Jaffa ”Jiffa” Kundo mot Megic Mike under Allstars Fight Night 4. Den förstnämnda tog hem segern via avslut.

Jiffa besegrade Megic Mike via slag

Den hajpade B-klassmatchen mellan Jiffa och Megic Mike ägde rum i samband med den sista proffsgalan på svensk mark för 2023. Drabbningen blev en kort sådan och bröts tidigt efter att Jiffa sänkt TikTok-stjärnan med ett slag. Läsaren kan ta del av avslutet i klippet nedan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kimura (@kimura.se)


Efter matchens slut intervjuas Jiffa av Kimuras Simon Tingberg. Det nyblivna MMA-fajtern tillfrågas om sina tankar kring segern. Redan på förhand hade fajtern från GBG MAC förutspått ett avslut i första ronden.

Det känns mycket bra faktiskt. Jag brukar säga att ’I am a man of my words. I do what I say, and I say what I mean.

Jiffa berättat även om hur matchen bokades in.

Det började med att han gick en match och då fick jag det här serverat för mig. Jag började med boxning för inte så längesedan och jag ville gå en första match, men jag visste inte mot vem. Då såg jag Megic Mike och att han var in min viktklass. Jag tänkte varför inte och skrev till Megic Mike på sociala medier och han sa lets go.


Megic Mike har nu gått 1-1 som amatör inom B-klass. Efter matchens slut berättade han att en riktig man vinner och förlorar.

”Jag kan göra det bättre”

Inför fajten bjöds vi på en del trash talk mellan de båda utövarna, men Jiffa gav en lugnt intryck under uppladdningen inför matchen.

Jag arbetar med människor och då måste man veta hur man ska hålla lugnet. Jag tror att det är det som det kommer ifrån. Jag har ofta varit en person i hela mitt liv som har klarat av att hålla lugnet. Jag använder buandet från folket som energi.


Avslutningsvis berättar Jiffa, som tidigare synts till som deltagare i Love Island, vad som skulle kunna vänta härnäst i kampsportskarriären.

Får jag rätt samtal med rätt förutsättningar så kommer ni se mig här igen. Jag är på en returmatch mot Megic Mike. Samma avslut, om inte bättre. Jag kan göra bättre.

Allstars Fight Night kommer arrangera sex galor under 2024. Den första kommer äga rum den 9:e mars.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök