Blogg

Joakim Engbers blogg: 8 man och SMMAF

Av

Jaser Davari

20/02/2014

Då var det dags igen! Efter en otroligt omständig och onödigt lång resa befinner jag mig i Bremen, Tyskland. Den här gången med Domingos Mestre som ska fightas i en 8 man Turnering på lördag. Detta känns riktigt oldschool och kräver verkligen ett tufft psyke tillsammans med bra fysik , taktiskt tänkande och ett visst mått tur. Mycket kan avgöras av lottningen. Det fins alltid något som kan gå fel under vägen men Domingos är i bra form så jag känner mig lugn

Har varit mycket resande för min del sista tiden och jag längtar efter lite tid hemma för att umgås med min flickvän, familj, vänner samt att fortsätta mitt arbete med killarna och tjejerna på GBGMMA. Förra helgen var jag uppe i Stockholm för att utbilda ett nytt gäng MMA instruktörer för SMMAF räkning. Alltid riktigt trevligt att träffa de övriga killarna i vår utbildnngsgrupp. Johan, Christer och Bobby är alla kunniga instruktörer och alla tar med sig något unikt till gruppen. Som vanligt så kommer tar jag med mig något nytt. Lika roligt är det att träffa alla nya MMA instruktörer runt om i landet. I vinter så är det planerat att på börja steg 2 av utbildningen. Ska bli kul att få gå förbi grunderna och dela med mig av mer avancerade tekniker och koncept. Sverige ligger långt fram på den här fronten och det blir intressant att se hur det kommer visa sig på längre sikt.

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök