Nyheter

Joakim Lamotte till Zlatan Ibrahimović: Vågar du prova dina sparkar på riktigt i ringen?

Joakim Lamotte Zlatan Imbrahimovic

I samband med Bulldog Fight Night 9 arrangerades Sveriges första kändismatch. Journalisten Joakim Lamotte ställdes mot Youtube-personligheten Victor de Almeida. Nu har Lamotte gett sin kommentar på en träningsvideo som Zlatan Ibrahimović nyligen publicerade. 

Joakim Lamotte: Jag stänger inga dörrar

Bulldog Fight Night hintade tidigt om att en kändismatch skulle äga rum på organisationens nionde gala. I början av oktober stod det klart att Lamotte skulle kliva in i ringen för en thaiboxningsmatch mot de Almeida. Utöver thaiboxningsmatcher innehöll kortet även boxningsmatcher, MMA-fighter och en brottningsmatch mellan UFC-svenskarna Khamzat Chimaev och Jack Hermansson.

Lamotte tog hem en relativ bekväm vinst och besegrade de Almeida via ett enhälligt domslut. Under en intervju med Kimura berättade Lamotte att han är öppen för fler matcher i framtiden och nämnde skådespelaren Ola Rapace som exempel.

Jag skulle inte backa för Ola Rapace och jag är öppen för fler matcher. Jag stänger aldrig några dörrar i mitt liv. Vill Ola Rapace fightas så ställer jag upp.

Zlatan Ibrahimović tränar på sparkar och Lamotte svarar

Den svenska fotbollslegendaren Ibrahimović laddade nyligen upp en video på sitt Instagram-konto. I videon kan tittaren ta del av hur det såg ut när fotbollsspelaren tränade på sparkar mot säck. Läsaren kan ta del av videon i klippet längst ned i artikeln. I en text till videon publicerade landslagsmannen delar av ett citat från skådespelaren och kampsportslegendaren Bruce Lee.

You must be shapeless, formless, like water

Kampsport är dock inte något nytt intresse för Ibrahimović. Under uppväxten tävlade svensken i taekwondo och har vid flera tillfällen uttryckt sitt intresse för olika former av kampsport.

I ett svar till Ibrahimović uttryckte Lamotte intresse för att se fotbollsspelarens sparkar på riktigt inne i buren.

Fina sparkar. Vågar du prova dem på riktigt i ringen?

Föregående artikel

Se Jake Paul och Tommy Furys underhållande presskonferens

Nästa artikel

Irman Smajic utmanar Nermin Hajdarpasic till en returmatch efter TKO-förlusten

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök