Nyheter

Joanna Jedrzejczyk har tre namn i åtanke för återkomsten till oktagonen

Av

Jonathan Damm

08/03/2022

Efter två år borta från tävlandes i UFC så har nu Joanna Jedrzejczyk tre namn i åtanke inför en återkomst till oktagonen.

Joanna Jedrzejczyk har tre potentiella motståndare i åtanke

I två år har den tidigare stråviktsmästarinnan i UFC, Joanna Jedrzejczyk (16-4), hållit sig borta från att tävla i oktagonen men siktar nu på att återvända. I hennes senaste match stod Jedrzejczyk för en match mot den tidigare mästarinnan Weili Zhang (21-3) i ett möte som har hyllats som den bästa matchen mellan två kvinnor i UFC, genom historien. Inför returen berättar Jedrzejczyk nu att hon framförallt har tre namn i åtanke som hon vill ställas mot.

Vill möta Rose Namajunas, Weili Zhang eller Carla Esparza

Det var under presskonferensen efter den gångna helgens UFC-gala, UFC 272, som Jedrzejczyk berättade att hon har tre stora namn hon vill möta i en återkomst till oktagonen och det rör sig om den nuvarande mästarinnan Rose Namajunas (12-4), en returmatch mot Zhang eller en match mot Carla Esparza (19-6).

I have three names I want to fight: Rose Namajunas, No. 1 contender Carla Esparza, or Weili Zhang. We put on a hell of a performance. Why not do it again?

Jag har tre namn jag vill möta: Rose Namajunas, den nr 1 rankade utmanaren Carla Esparza eller Weili Zhang. Vi bjöd på en jävla match. Varför inte göra om det?

Bara intresserad av stora matcher

Jedrzejczyk menar att hon bara är intresserad av stora matcher i nuläget och att anledningen till att hon var borta så länge var för att hon var fokuserad på självförbättring.

I’m waiting on big fights only. Weili was busy with fighting Rose, so now Carla Esparza shows up. She’s the next pretendant, and I’m ready to get back. But I was focused on myself, on getting better. I feel strong physically, mentally and just happy to be here. I’m training really hard.

Jag väntar bara på stora matcher. Weili var upptagen med att möta Rose, så nu dyker Carla Esparza upp. Hon är nästa utmanare och jag är redo att komma tillbaka. Men jag var fokuserad på mig själv, på att bli bättre. Jag känner mig stark fysiskt, mentalt och bara glad över att vara här. Jag tränar riktigt hårt.

Av de tre motståndarna ser Zhang ut att vara mest trolig i nuläget då hon, likt Jedrzejczyk, står utan kommande motståndare.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök