Nyheter

Joe Rogan avslöjar vad som skulle få honom att lämna UFC – ”That’s in my contract.”

Joe Rogan berättar vad som skulle få honom att lämna sin post som kommentator hos UFC.

Joe Rogan: That’s in my contract.

Joe Rogan har varit en del av UFC sedan 1997. Med sitt första framträdande för organisationen i samband med UFC 12 kom han att bli en ständig och för många självklar del av MMA-upplevelsen. Men på senare år har det varit osäkert huruvida han kommer lämna UFC och sin roll som kommentator. Rogans närvaro har blivit mer och mer utspridd, han har varit borta under flertalet stora galor och somliga har börjat undra om det skulle bero på ett utgående kontrakt. Ett kontrakt som inte kommer att förnyas.

Nyligen fick han, under ett avsnitt av sin podcast, frågan om att ge en statusuppdatering kring sin position i UFC. Då avslöjade han detaljen som skulle få honom att söka sig till nya möjligheter:

If Dana leaves, I’m gone. That’s in my contract.

Rogans närvaro är inte bekräftad för storgalan

Det som fick fansen att börja spekulera kring Rogan och UFC var att han tycks kommentera färre galor än han en gång gjorde. Ett mönster som snappats upp är att han särskilt ofta frånvarar internationella event.

Nästa storgala är Abu Dhabi, som hittills inte är bekräftad att ha Rogan med sig.

Föregående artikel

17-åringen blir den yngsta någonsin att tävla för UFC – ”This kid is ready to fight in the UFC”

Nästa artikel

Bellator 285 – allt du behöver veta inför kvällens gala med Karl Albrektsson

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök