Nyheter

John Oldenqvist tog första proffssegern under Zone Pro League 5

Under lördagskvällen återvände Zone Pro League till Trädgår’n i Göteborg. En en av matcherna ställdes John Oldenqvist mot Mashrab Mamadaliyev.

Huvud spark öppnade upp för John Oldenqvists seger

Rond 1

Oldenqvist träffade med en spark mot Mamadaliyev torso. Utövarna utbytte slag och sparkar med varandra. Oldenqvist stängde distansen och gick för en nedtagning. Mamadaliyev befann sig med ryggen mot burens vägg. Han tog sig loss och Oldenqvist tog grepp om motståndarens midja. Kombatanterna tog sig ut till burens mitt och utbytte höga slag med varandra. Oldenqvist tryckte upp Mamadaliyev mot burens vägg ännu en gång. Den förstnämnda skickade iväg ett knä mot Mamadaliyevs torso. Mamadaliyev svarade. Utövarna tog sig återigen ut till burens mitt och Oldenqvist avfyrade en hög spark som träffade delvis. Efter en stund testade Oldenqvist en hög spark igen och den gången skakades Mamadaliyev om ordenligt. Oldenqvist vittrade segern och gick in för avslutet. Efter en stor mängd ground and pound klev machdomaren emellan.

Resultat

John Oldenqvist besegrade Mashrab Mamadaliyev via TKO (ground and pound), 4:58 – rond 1.

Oldenqvist står nu med ett proffsfacit som lyder 1-1-0.

Föregående artikel

Zone Pro League 5: Robin Enontekiö fortsätter hitta tidiga avslut

Nästa artikel

Zone Pro League #5: Fullständiga resultat från kvällens gala i Göteborg

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök