17 June, 2024
Nyheter

Jon Jones avslöjar datum och plats för comeback

Av

Ralph Nordahl

17/05/2024
Jon Jones i UFC

UFC:s tungviktsmästare Jon Jones har skrivit på sociala medier när och var han återvänder till buren.

Jon Jones annonserar att han fightas i Madison Square Garden

Jon Jones har inte fightats sedan han säkrade den då vakanta UFC-titeln i tungvikt genom att submitta Ciryl Gane vid UFC 285 förra året. Han var tänkt att möta Stipe Miocic vid UFC 295 i november innan Jones fick en skada i bröstmuskeln. Detta resulterade i att Jones fick hoppa av och blev frånvarande på obestämd tid.

Jones förblir fixerad vid att möta Miocic först, och potentiellt sist, i sina titelförsvar av bältet. Han har hintat om att han kan pensionera sig efter Miocic-matchen.

Många har undrat när Jones kan återvända och det verkar som vi till slut kan ha fått ett svar tack vare ett nu raderat Tweet från UFC-legendaren.

Jones valde att temporärt annonsera att han kommer återvända till oktagonen den 9 november i anrika Madison Square Garden:

Jon Jones Tweet

November 9 Madison Square Garden here I come baby!

I ett följande Tweet reagerade Jones på nyheten att Tom Aspinall kommer möta Curtis Blaydes vid UFC 304.

Curtis versus Tom for the official number one contender spot!

Efter att Jones hoppat av UFC 295 fick Aspinall istället möta Sergei Pavlovich om interimbältet på kort varsel. Britten vann då via knockout i första ronden.

I nuläget har UFC ännu inte officiellt annonserat galan den 9 november i Madison Square Garden även om UFC årligen håller en gala i arenan varje november.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök