15 June, 2024
Nyheter, Videor

Jon Jones hånar tungviktsstjärnan: ”Francis is a pussy”

Av

Ralph Nordahl

19/05/2023
Francis Ngannou intervju

Det finns inte en chans att de kommer mötas under den närmaste framtiden men ordkriget mellan Francis Ngannou och Jon Jones är långt ifrån över.

Jon Jones häcklar Francis Ngannou på nytt

Francis Ngannous revolutionerande kontrakt med Professional Fighter’s League (PFL) har dominerat nyheterna denna vecka. Efter att ha klättrat genom rankingen inom UFC och erövrat tungviktstiteln valde den kamerun-franske Ngannou atleten att bli kontraktslös istället för att skriva på ett nytt avtal med den största MMA-organisationen i världen.

Detta verkar ha resulterat i att han säkrat sig en enorm summa pengar samt friheter och andra förmåner. Men samtidigt har tungviktaren förlorat möjligheten till en potentiell titelmatch mot lätt-tungviktens största legendar Jon Jones.

Som förväntat har Jones valt att svara på Ngannous framgång med hånfullhet där han gett passivt aggressiva uttalanden om situationen av skäl som är oklara för alla utom honom själv.

Det senaste exemplet på Jones fortsatta fejd med Ngannou ägde rum vid en intervju som gjordes av MMA Manias Alex Behunin.

I en nylig intervju med tidigare UFC-fightern Maurice Green tog Behunin upp Francis Ngannous nya avtal med PFL. Detta kom att bli något som Green, som för närvarande tränar tillsammans med Jon Jones, skulle finna som ett väldigt passande samtalsämne.

Green kunde inte hålla sig för skratt och det blev snabbt uppenbart varför när Jon Jones plötsligt tittade in i kameran från sidan och valde att häckla Francis Ngannou. Ni kan se händelsen i videon nedan:

Francis is a pussy, and always gonna be a pussy. With all that muscle.

Det återstår att se hur lång tid ordkriget mellan herrarna fortsätter.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök