Jon Jones

Jon Jones kommer aldrig återvända till sitt gamla gym Jackson-Wink

Ralph Nordahl

Forne UFC-mästaren i lätt-tungvikt Jon ”Bones” Jones säger att han ”definitivt inte” kommer att återvända till sitt långvariga gym Team Jackson-Wink efter att han blivit avstängd av dessa.

Jon Jones kommer aldrig återvända till Jackson-Wink

Jones häktades för misstänkt våld i nära relation i Las Vegas i september varefter hans långvarige tränare Mike Winkeljohn erkände att Jones blivit avstängd från gymmet.

Anledningen till detta är tvåfaldig då Winkeljohn är både gift och pappa och inte kunde förlika sig med att träna Jones samtidigt som denne är åtalad för våld i nära relation.

Den andra är Jones alkoholproblem. Fightern har erkänt att han har problem med alkohol och Winkeljohn vill att den tidigare adepten får den hjälp han behöver med detta.

Även om det först verkade som att gymmet och Jones skulle kunna hitta tillbaka till varandra i framtiden så verkar det nu som att Jones inte längre har intresse av detta. I sociala medier erkände Jones att han är klar med teamet och kollar efter ett nytt gym:

Det återstår att se var Jones kommer träna härnäst.

-3
Dana Sad
Dana Happy
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett
Colby Covington är bettingfavorit inför mötet med Jorge Masvidal. Dana White är inte förvånad.
Hett
Jorge Masvidal Colby Covington Chael Sonnen
Chael Sonnen: Matchen mot Colby Covington kan avsluta Jorge Masvidals karriär
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.