13 juli, 2024
Nyheter

Jon Jones: Matchen mot Dominick Reyes visade att min tid i lätt-tungvikt var över

Av

Ralph Nordahl

30/03/2022
Jon Jones

Det har gått en lång tid sedan vi såg Jon Jones (26-1) dominera i oktagonen. Bortsett från hans TKO-seger mot Alexander Gustafsson har Jones efterföljande insatser varit acceptabla men inte särskilt minnesvärda. Nu erkänner att han saknade glöden i dessa.

Jon Jones: Mina sista matcher visade att min tid i lätt-tungvikt var över

I sin senaste match vid UFC 247 mot Dominick Reyes i mars 2020 var relativt kontroversiell. Många fans och experter anser att utmanaren borde fått segern via domslut.

I ett nyligt inlägg via sociala medier erkände Jones att han tappade en del glöd i sina senaste matcher inom lätt-tungvikt.


Min glöd för lätt-tungvikt försvann, det syntes i mina senaste matcher, istället för att avskräckas av min dåliga insats så är jag taggad inför den här säsongen. Ny energi. Min tid inom lätt-tungvikt var över, jag ser det nu tydligare än någonsin.

Tror det är hans öde att bli tungviktsmästare

Den 34-årige Jones har så här långt spenderat ett och ett halvt år på att förbereda sin tungviktsdebut och han säger nu att ännu en svit som mästare väntar.


Jag har föreställt mig det i över två år nu. Jag tror på riktigt att vinna tungviktstiteln är mitt öde. Det står redan skrivet. Jag behöver bara ligga i och fortsätta jobba, allt annat kommer att lösa sig själv.

Jones tänker inleda sin sejour inom tungvikt någon gång under våren och då den regerande mästaren Francis Ngannou kanske blir frånvarande hela året verkar det som att Jones kan få fightas om interimtiteln i sin tungviktsdebut.

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Alex Pereira - Photo Per Haljestam 01
Alex Pereira berättar när han vill återvända till buren
🥊 Kan möta Magomed Ankalaev härnäst
Tracy Cortez klipper av sig håret under invägningen på UFC Denver
🥊 Drastisk åtgärd inför helgens huvudmatch
Khamzat Chimaev och Majdi Shammas
Se UFC:s Khamzat Chimaev KROSSA rysk influencer
🥊 Dominerar kreatör med miljontals följare
Christopher Bajo
Christopher Bajo förlorade ett kontroversiellt domslut i Serbien – Nu bokad för ny match på bortaplan
🥊 Striker vs Grappler !
Anton Larsson
Anton Larsson går match på BoB 11 – Gör comeback på hemmaplan
🥊 Känd för att gå tuffa matcher med kort varsel
David Goggins utmanar Sean Strickland
David Goggins utmanar Sean Strickland att sparras
🥊 ”Sean, it is in your court”

Här kan du söka!

Sök