UFC

Jon Jones drog sin partner i håret och skallade en bil enligt polisrapport

Av

Alexander Clausson

28/09/2021
Jon Jones

Under den föregående veckan greps den tidigare P4P-ettan Jon Jones i samband med en resa till Las Vegas. Nu har nya detaljer angående ärendet kommit fram.

Jon Jones barn bad en säkerhetsvakt ringa polisen

I fredags greps den mångfaldiga UFC-mästaren på ett hotell i Las Vegas. Misstankarna som riktas mot amerikanen är våld i nära relation och skadegörelse mot bil. TMZ Sport har tagit del av polisrapporten, som innehåller flera detaljer angående gripandet.

Enligt polisrapporten ryckte polisen ut till ett hotellrum på Caesars Palace, med anledning av att en kvinna (Jones fästmö) var blodig i ansiktet kring näsan och munnen. En säkerhetsvakt hade ringt polisen. Säkerhetsvakten ifråga lade märke till den blödande kvinnan och frågade henne om hon var okej, varpå hon började gråta och berättade att hon var rädd för att återvända till sitt rum. Enligt säkerhetsvakten var det Jones och fästmöns yngsta barn som uppmanade denna att ringa till polisen.

Polisen anlände till platsen och pratade med kvinnan. Enligt Jones fästmö sov hon när den förstnämnda återvände till hotellet, efter en utekväll med sina vänner. Enligt kvinnan var UFC-fightern på dåligt humör och blev fysisk, men slog henne inte.

Jon came back and was not very happy. Umm not too physical but a little bit yeah. He touch the back of my head and pulled my hair a little bit but he did not hit me or anything.

Polisen lade dock märke till blod på henne läpp, som också hade svullnat. Polisen hittade även blod på hennes kläder och i parets gemensamma säng.

Enligt polisen skallade Jones deras bil i samband med gripandet. Därav är den tidigare mästaren även misstänkt för skadegörelse. Jones har ett inbokat besök i rätten nästa månad.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök