Nyheter Videor

Jon Jones reagerar starkt på polisens övervåld mot afroamerikan – ”avrättning och tortyr”

Jon Jones reagerar över George Floyds död

Den regerande mästaren i lätt tungvikt, Jon Jones, reagerar starkt på det senaste brutala polisvåldet. Jones anser att polisen avrättade afro-amerikanen George Floyd!

George Floyd bad för sitt liv

Det var under tisdagen som den 46-årige George Floyd dog efter att ha arresterats av fyra polismän i Minneapolis. Floyd som var misstänkt för att ha betalat med en falsk 20-dollars sedel tvingades ned på marken och fick då ett knä tryckt mot halsen av en av polismännen i minst 8 minuter. Den 46-årige Floyd kan ses i ett videoklipp vädja för sitt liv utan att få någon respons från polisen. Efter fyra minuter slutade Floyd att röra sig helt och hållet. Ambulans tillkallades och Floyd förklarades död på sjukhuset.

Dådet har orsakat en ramaskri i USA där bland annat tusentals demonstranter vällde ut på Minneapolis gator för att visa sin ilska för den våg av övervåld som sköljt över landet de senaste månaderna, där afro-amerikaner dödats på brutala sätt av vita män.

Floyd blev avrättad enligt Jon Jones

En av de som reagerat hårt över incidenten är UFC-mästaren Jon Jones, som på Twitter skriver sitt avsky mot polisens handling. En handling som enligt mästaren är en ren avrättning.

Föregående artikel

Colby Covington bryter med American Top Team och lämnar teamet

Nästa artikel

Tyson Fury erbjuden match mot Mike Tyson

Skriven av

Jaser Davari

Relaterade Artiklar

Sök