Nyheter

Jon Jones säger att de bråkat men att han aldrig slagit sin fästmö

Jon Jones (26-1) blev gripen i slutet av september i Las Vegas för att han bland annat ska ha misshandlat sin fästmö. Han säger nu att de visserligen bråkade, men att han aldrig har slagit henne.

Jon Jones nekar till att han misshandlat fästmön

Den före detta lätta tungvikts-mästaren Jon Jones blev arresterad den 24:e september i Las Vegas för bland annat våld i nära relation (domestic violence). Enligt polisen ska det varit dottern som bett hotellpersonalen ringa till polisen. Jones fästmö ska sedan enligt rapporten haft blåmärken i ansiktet och en blodig läpp, men hävdar att Jones enbart drog henne lite i håret. Jones själv skriver nu på twitter att han aldrig slagit henne och att dottern vaknade upp av deras bråk, men att hon aldrig egentligen såg konflikten.

Han hävdar dock att han nu ska sluta med alkohol och att han nu blir nykterist.

Blev utsparkad från Jackson-Wink MMA-gym

Det är inte första gången Jones har blivit arresterad för saker och nu har hans coacher på Jackon-Wink MMA-gym fått nog. Hans team har alltid stått bakom honom, men igår gick de ut med att att de sparkar ut Jones från gymmet och att han inte är välkommen tillbaka förrän han har fått bukt med sig själv.

Föregående artikel

Paul Felder hintar om att göra comeback i UFC: ”Jag saknar det”

Nästa artikel

Jon Jones utsparkad från Jackson-Wink MMA gym tills vidare

Skriven av

Johan Lorentzon

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök