Nyheter

Jon Jones säger att han blivit sexuellt utnyttjad som barn

Av

Johan Lorentzon

15/10/2021
Jon Jones intervju

Turerna kring den före detta lätta tungviktsmästaren Jon Jones (26-1) förvånar snart ingen. Nu senast blev Jones gripen och sitter anklagad för att ha misshandlat sin fästmö på ett hotell i Las Vegas. Jones säger sig ha demoner att ta itu med som bland annat ska bero på att han blivit sexuellt utnyttjad som barn.

Jon Jones har personliga demoner på grund av att han blivit sexuellt utnyttjad som barn

Jon ”Bones” Jones sitter för närvarande anklagad för att bland annat ha misshandlat sin fästmö på ett hotell i Last Vegas i samband med UFCs Hall of Fame-vecka. Detta är inte första gången Jones har blivit arresterad och senaste incidenten fick även bägaren att rinna över för hans coacher som har sparkat honom från gymmet tills han kan sköta sig. Det börjar vara uppenbart att Jones har en hel del personliga problem med tanke på att han inte verkar kunna hålla sig på rätt sida av lagen. Jones själv gick ut på twitter och sade att han har demoner han behöver handskas med, men att de också beror på att han blivit sexuellt utnyttjad som barn. Tweeten är dock borttagen, men som allt annat på internet så försvinner inget. MMA-reportern Adam Guillen hann ta denna skärmbild innan tweeten togs bort:

Oklart vad UFC kommer göra med Jones

Än så länge är det oklart vad UFC tänker göra med Jones. Luis Peña (9-3) som också blivit anhållen i dagarna för våld i nära relation (domestic violence) blev nyligen sparkad av UFC. För Jones är det inte första gången han är i trubbel med lagen. Jackons-Wink fick nu nog av Jones och sparkat honom från gymmet – frågan är när UFC och Dana Whites bägare rinner över?

Relaterade Artiklar

Lerone Murphy fortsatt obesegrad – imponerade mot Edson Barboza

Hugo Lindström
19/05/2024
0 kommentarer

Oleksandr Usyk chockar världen – besegrar Tyson Fury!

Hugo Lindström
19/05/2024
2 Svar

Sveriges Samuel Bark MÄSTARE! Tar bältet i UAE Warriors

Alexander Clausson
18/05/2024
3 Svar

Svensk triumf på storgalan – Robin Safar besegrar forne mästaren

Hugo Lindström
18/05/2024
3 Svar

Sveriges Elin Öberg avslutad under UAE Warriors 50

Alexander Clausson
18/05/2024
1 Svar

Kändisarna tippar Tyson Fury vs Oleksandr Usyk – vem har DU som vinnare?

Alexander Clausson
18/05/2024
1 Svar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök