Nyheter

Jon Jones svarar på Stipe Miocics hånfulla kommentar

Jon Jones vs Stipe Miocic

Stipe Miocic anklagade Jon Jones för att undvika att möta honom nu till sommaren, något han nu får svar på av Jones själv.

Stipe Miocic uttalar sig om de ändrade planerna

Enda sedan det kom fram att Jon Jones skulle gå upp till tungvikt har fansen längtat efter att få se honom möta Stipe Miocic. Efter att ”Bones” besegrade Ciryl Gane och därmed blev tungvikstmästare började planerna för att förverkliga matchen mot Miocic. Idéen var att de skulle mötas i sommar, men nya rapporter tyder på att det istället blir till hösten.

Jon Jones, som tidigare påstått att Miocic varit rädd för honom, fick sig nu en känga då Stipe tog till Twitter för att dela ett klipp där Dana White berättade att han inte kunnat nå Jones för förhandlingar om matchen.

Jones svarar på Miocics inlägg

Jon Jones svarade med att Miocic enbart försöker övertyga sig själv om att han är rädd för honom.

De två har vid flera tillfällen offentligt uttalat sig om att matchen ska bli, detta utan att några konkreta framsteg för att förverkliga det. Dessutom är Miocic 40 år gammal och fyller 41 i augusti. Tror du att matchen kommer bli av? Isåfall, vem vinner?

Föregående artikel

Dana White förbannad efter den falska pensioneringen

Nästa artikel

Arnold Allen uttalar sig efter förlusten mot Max Holloway

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök