Nyheter

Jon Jones vs. Stipe Miocic planeras för UFC 282 – Förhandlingarna är igång

Jon Jones, Stipe Miocic och Francis Ngannou

UFC försöker få till ett möte mellan Stipe Miocic (20-4) och Jon Jones (26-1, 1 NC) på UFC 282.

Stipe Miocic vs. Jon Jones

Nu ser det ut som att Jon Jones till slut är redo för sin tungviktsdebut. Han planeras möta den forne mästaren Stipe Miocic på UFC 282. Det var över två år sedan Jones gick match, medans Miocic har hållt sig något mer aktiv med en match i fjol.

Jones har haft en karriär fylld av kontroverser och problem med lagen. Bortsett från pandemin verkar Jones provatliv ha satt stopp för en återvändo till sporten. Nyligen satt han i rättegång för att ha misshandlat sin hustru.

Miocic förlorade sitt bälte mot Francis Ngannou (17-3) när de två möttes för en andra gång. Sedan dess har han blivit brandman på heltid, men verkar nu vara redo för att slåss igen.

UFC hoppades på Ngannou

Den ursprungliga planen var att Jones skulle gå en match om bältet, men Francis Ngannou har en skada som han inte riktigt lyckats återhämta sig från. Därav började förhandlingen med Miocic och hans team.

Hittills är inget klart men det ser ut som att Jones vs. Miocic blir matchen som bokas härnäst.

Föregående artikel

Nermin Hajdarpasic förlorar på Oktagon 36 – Avslutad i första ronden

Nästa artikel

Jiri Prochazka hyllar Alexander Gustafsson – ”I trained with Alex many times in Sweden and he’s a great man.”

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök