Nyheter

En match mellan Jon Jones och Stipe Miocic nära verklighet – Interimbälte kan stå på spel

Av

Hugo Lindström

18/04/2022
Jon Jones och Stipe Miocic

Jon Jones (26-1, 1 NC) har länge pratat om en flytt till tungvikten. Något som nu verkar närmre verklighet en någonsin. Dana White vill se honom möta Stipe Miocic (20-4) i sommar.

Dana White om Jon Jones vs. Stipe Miocic: Logiskt

Jon Jones flytt till tungvikt har dröjt ett tag, bland annat för de olika rättstvister ”Bones” hamnat i utanför sporten. Senast blev ha arresterad för att potentiellt ha misshandlat sin hustru. Nu verkar det dock som att han återigen ska gå match för UFC, med Stipe Miocic som troligast motståndare. I en intervju med TMZ hade Dana White detta att säga om matchen:

I was just telling somebody the other day, our lineup for this summer is incredible. So I’m hoping Jon Jones is going to be part of that lineup this summer. Stipe makes sense.

Jag sa nyss till någon här om dagen att sommarens uppställning matcher är otrolig. Så jag hoppas att Jon Jones kommer vara en del av den uppställningen i sommar. Stipe är en logisk matchning.

Miocic ska ha blivit erbjuden en match om ett interimbälte

Enligt MMAJunkie ska en av deras anonyma källor ha rapporterat att Miocic blivit erbjuden en match för ett interimbälte. Då Francis Ngannou (17-3) är borta ett tag framöver, med operation och kontraktsförhandling i åtanke, är det inte omöjligt att Miocic och Jones får göra upp om en titel för att hålla viktklassen i rörelse.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök