Videor

Jorge Masvidal och Kevin Holland fick separeras inför UFC 287

Jorge Masvidal och Kevin Holland kommer inte fightas i helgen men dem hamnade nästan i slagsmål inför helgens UFC 287 som äger rum i Miami, Florida.

Jorge Masvidal och Kevin Holland hamnade i bråk

Welterviktarna fick separeras av säkerhetspersonalen i hotellet igår även om det inte verkar som att deras bråk blev fysiskt.

En kort video läckte ut som visade när amerikanerna skrek på varandra medan UFC:s säkerhetspersonal höll fast dem.

Det är ännu oklart vem som startade incidenten men källor har uppgett till MMA Fighting att bråket inte var något allvarligt och att inga slag måttats. Källorna uppger även att säkerhetspersonalen var medvetna om att det var något på gång mellan Holland och Masvidal och såg till att herrarna inte kom för nära varandra inför deras respektive matcher i helgen.

Holland tror att det kommer leda till förändringar på matchkortet

Efter bråket valde Holland att dela en video där han refererade till incidenten även om det officiellt inte verkar som att det kommer bli några konsekvenser för herrarna. Holland tror dock att bråket kommer leda till förändringar på matchkortet:

Let me just go ahead and say it, that video’s going to come out, and then they’re probably going to do an opponent change again! F***!

Just nu har inga förändringar skett med herrarnas respektive matcher.

Båda herrarna kommer att fightas på helgens huvudkort där Masvidal fightas på hemmaplan när han tar sig an Gilbert Burns medan Holland möter Santiago Ponzinibbio.

Föregående artikel

Glover Teixeira: Israel Adesanya kommer inte försöka brottas med Alex Pereira

Nästa artikel

Alex Pereira: Israel Adesanya gör ett misstag i att möta mig

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök