Okategoriserad

Jorge Masvidal svarar Leon Edwards: Kommer aldrig gå ner på knä och be för något

Leon Edwards Jorge Masvidal

Jorge Masvidal har gett sitt svar efter att welterviktsmästaren Leon Edwards sagt att BMF-mästaren borde gå ner på knä och be för en rematch.

Jorge Masvidal ger svar på tal efter Leon Edwards uppmaning

Masvidal och Edwards har en minst sagt bråkig historia. Få har glömt incidenten där herrarna hamnade i slagsmål backstage vid UFC London 2019. Efter att de utbytt ett par ord gick Masvidal fram till Edwards och slog honom i ansikten vilket gav denne ett skärsår under ögat.

Tre år senare är Edwards welterviktsmästare vilket är intressant då Masvidal sagt att han endast är intresserad av att gå stormatcher. Även om den senare har tre raka förluster har han inga problem med att locka till sig intresse och Masvidal känner att hans status är tillräcklig för att ge honom en titelchans mot Edwards.

Edwards fick nys om Masvidals uppmaning om att mästaren borde visa mod och ge honom titelchansen. Mästaren valde att svara med följande via Twitter:

Refer to me as ‘Mr. Edwards’ or ‘Sir’ and get on your knees and beg and I may consider it.

Masvidal valde då att ge svar på tal via Twitter med att han aldrig gått ner på knä och bett någon om något:

Edwards lyckades senast besegra Kamaru Usman på ett sensationellt sätt via en knockout i matchens sista minut. Edwards gick mot en domslutsförlust när han lyckades trolla fram en huvudspark. Herrarna förväntas gå en omedelbar rematch härnäst.

Föregående artikel

Kevin Holland ointresserad av att träna med Khamzat: Vet inte vad han tänkte

Nästa artikel

Alan Carlos klar för Cage Warriors 147 – ställs mot tidigare bälteshållare

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök