Jorge Masvidal vill åt Bisping: ”I will fight that guy anywhere, whenever”

jorge-masvidal-ufc217-fight-night-photo-per-haljestam-01

När welterviktaren Jorge Masvidal fick höra att den f.d. mellanviktsmästaren Michael Bisping hade ersatt Anderson Silva så hoppade han direkt på nästa flyg till Shanghai i Kina. Väl på plats medgav Masvidal under en frågestund med fans att han mer än gärna hoppar in för Kelvin Gastelum, om denne plötsligt skulle skada sig. Som ni säkert minns så hamnade Masvidal och Bisping i en hätsk verbal dispyt inför UFC217, och efter den incidenten har Masvidal uttryckt att han vill möta engelsmannen när som helst och var som helst.


Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • John

  Manchester 2018!

 • jari edvardson

  gggäääässsp,, lika spännande som en telefonkatalog.
  bossen för galan verkar däremot vara en karl av heder….han hälsade till ”kungen”att hade conors oktagonbalett inträffat under hans ledning,,så hade han blivit sparkad omedelbart på stället.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Varför Inte? Vore väldigt intressant iaf. Men Jorge måste ställa sig i kön efter Luke. Bisping har inte många vänner eller rättare sagt har en hel del fiender. Bisping borde inte lägga av förrän han fightats mot Luke först, Romero efteråt sen till sist Masvidal. Det är top 3 enemies som borde generera intresse och pengar.

  • Ithinkyoureallfuckedinthehead

   Jag ser inte poängen med det. Bisping tjänar pengar som det är och jag tror inte att han bryr sig om något bälte längre vid det här laget. Varför möta ett kraftpaket som Romero då och riskera att faktiskt bli brutalt knockad?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Jag tror att han skulle kunna göra det mycket bättre i det stående mot Romero än vad många tror. Jag tror tom att Bispings stil med fotarbete och in and out attacker med en Romero som måste jaga kan göra stora problem för Romeros cardio issues. Sen har Romero lite väl korta armar så Bisping har en bra chans tror jag. Romero har bra brottning men hans topcontroll är väldigt dålig och Bisping är bra på att ta sig upp. Jag ser en jämn fight framför mig.

    Angående pengarna så vill mycket ha mer brukar det heta.

  • Batman

   Om Bisping har bestämt sig och ska gå en sista avskedsmatch så unnar jag honom en något ”enklare” avskedsfight. Det är ju inte roligt att bli utslagen i sin sista fight, och med Romero/Luke så är risken stor. En avskedsfight är ju till stor del en förställnibg där man tackar någon för en lång och trogen tjänst och själva fighten ska vara rolig men den behöver inte nödvändigtvis vara mot någon/några i toppen av divisionen. Jag skull ge Bisping en något enklare avskedsfight, tex Vitor Belfort.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Nja han är ändå en fighter och en väldigt tävlingsinriktad sådan dessutom som älskar sitt jobb. Han vill nog skulle jag tro möta den bästa möjliga fightern och satsa allt på sin sista fight med livet som insats och anta den största utmaningen där han vid vinst får avsluta på absolut bästa sätt och vid förlust blir ihågkommen som den som aldrig backade från de största utmaningarna. Sen vill han nog avsluta med en fet payday också vilket Romero/Luke fighterna nog skulle generera. En förlust mot Belfort vore rätt så katastrofal för honom, bättre att förlora mot de bästa om han nu ändå kan förlora. Sen tycker jag inte att en vinst mot Belfort skulle ge honom så mycket. Han har mer att förlora i att möta Belfort än vad han har att vinna och vinsten mot Belfort är inte mer värd än en förlust mot Romero/Luke. Men men det är bara vad jag tror och tycker. Jag förstår din poäng också självklart.

    • Batman

     Du har faktiskt en poäng att en förlust mot Vitor nu är inte bra för Bisping. Dvs Bisping har mycket att förlora om han möter Vitor och lite att vinna. Jag ändrar mig! Dvs Bisping vs Romero är den bästa fighten!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag tror också att just Romero är bästa fighten för Bisping. Han rör sig runt och kör mycket in and out attacker, undviker Romeros powershots och tröttar ut honom på så sätt och vinner på poäng. Sen har Romero bra brottning eller grym sådan tom men hans topcontroll är väldigt dålig och Bisping är bra på att ta sig upp mot vem som helst som hamnar över honom. Jag tror Bisping kan göra mycket bättre i denna fight än vad många därute tror. Så ja det här är nog bästa fighten för Bisping av de ”värsta” fighterna där ute mot top 3.

      Men från underhållningsvärdet så för mig den fighten som bara måste bli av är Bisping vs Luke 3. Bara the build up är något jag skulle följa nästan lika noga som fighten. Sen tänk om Bisping skulle få möta Luke i England som absolut sista fight i karriären och lyckas chocka världen en gång till???? Bara tanken ger mig rysningar.

 • Ithinkyoureallfuckedinthehead

  Nu lär det väl inte hända men jag hade faktiskt velat se matchen. Masvidal har ett skillset som skulle göra det intressant mot Bisping trots storleksskillnaden.

 • Json

  Så högt i kurs står hän ändå inte, vinner Bisping i helgen kan det bli en riktigt intressant fight i England? Jorge får allt ta och stärka sina aktier lite först.

Fler Nyheter: