25 juli, 2024
Nyheter, Videor

Jose Aldo sparrar med världsmästaren i boxning Mikey Garcia

Av

Ralph Nordahl

31/08/2017

 

Jose Aldo

Den tidigare UFC-mästaren i fjädervikt Jose Aldo har den senaste tiden varit upptagen med att träna boxning i Kalifornien. Hans tränare har varit Robert Garcia , tidigare världsmästare i juniorboxning.  Robert är äldre bror till den nuvarande WBC-mästaren i lättvikt Mikey Garcia. 

Aldo har under den senaste tiden sparrat med den mexikanske olympiske boxaren Lindolfo Delgado och har då lyckats imponera på Robert Garcia och de medlemmarna i dennes gym. Nu har ES News släppt bilder och klipp på när Jose Aldo sparrat med Mikey Garcia och många anser att den tidigare UFC-mästaren bjuder Garcia på konkurrenskraftig t motstånd.

Mikey Garcia valde också att hylla Aldo när ES News talade med honom:

Good work. He can throw. He’s got heavy hands. Can feel the power in his hands because he’s just touching me but you still feel that power.


Robert Garcia hade berättat för ES News att Aldo har en ”Marcos Maidana-liknande slagstyrka” vilket Mikey Garcia höll med om.

Enligt sin långvarige huvudtränare Andre Pederneiras så har Aldo också gjort stora framsteg när han tränat med Robert Garcia. Aldo ska just nu ha planer på att fightas de matcher som hans UFC-kontrakt kräver för att sedan gå över till boxning. Gärna så snart som möjligt.

Aldo  har ett MMA-facit på 26-3 och kommer närmast från en förlust i UFC 212 där han förlorade sitt mästarbälte i fjädervikt till Max Holloway. Aldo har ett facit på 1-2 i sina tre senaste matcher.

Mikey Garcia har ett, minst sagt, perfekt facit på 37-0 i sin boxningskarriär och gick sin senaste match mot Adrien Broner den 29:e juli där han segrade genom ett delat domslut.


Ni kan se när Jose Aldo och Mikey Garcia sparrade i klippet här nedan:

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

leon edwards och belal muhammad
Allt inför UFC 304 med Leon Edwards och Paddy Pimblett
🥊 Matchkort, tider och odds
Manny Pacquiao
Manny Pacquiao är tillbaka – möter forne världsmästaren
🥊 45-åringen klar för ny match
MTFL 9.0 huvudmatch
MTFL offentliggör huvudmatch för kommande event – Jonatan Larsson går match på hemmaplan
🥊 ”Har varit på varandras radar länge”
Alex Pereira - Photo Per Haljestam 01
Alex Pereira delar kryptiskt inlägg – i samtal med Dana White
🥊 ”Att ringa eller att inte ringa?”
Leon Edwards och Belal Muhammad
VIDEO: Se omtalade mötet mellan Leon Edwards och Belal Muhammad
🥊 Se rivalernas interaktion!
Tom Aspinall sågar UFC:s P4P-lista
🥊

Här kan du söka!

Search