Nyheter

Josefine Lindgren Knutsson fightades om ett UFC-kontrakt inför Dana White

Josefine Lindgren Knutsson på FCR 9

Under natten till onsdag klev Josefine ”Thunder” Lindgren Knutsson in i buren på Apex-anläggningen i Las Vegas. Hon fightades om ett kontrakt med UFC inför presidenten Dana White.

Josefine Lindgren Knutsson dominerade Isis Verbeek

Allstars obesegrade stråviktare Lindgren Knutsson klev in i buren med fem raka vinster i ryggen. Nederländernas Verbeek (4-2-0) blev en enkelt match för 27-åringen och hon gick segrande ur drabbningen via ett dominant enhälligt domslut. White imponerades dock inte tillräckligt mycket och ett kontrakt med organisationen uteblev. Enligt presidenten har Lindgren Knutsson inte en tillräckligt stark förmåga att avsluta sina fighter för att göra sig förtjänt av ett kontrakt med organisationen. ”Thunder” har i nuläget ett avslut på sina sex vinster.

Zack Reese, Oban Elliot och Luis Pajuelo tilldelades alla kontrakt med organisationen efter deras respektive vinster. Faktum är att Lindgren Knutsson är säsongens, hittills, enda vinnare som inte har belönats med ett UFC-kontrakt av White.

I samband med programmets avslutande match låg Reese illa till när Eli Aronov skickade iväg ground and pound från topposition. Reese lyckades dock dra nytta av situationen och satte en armbar. Efter att han fick sitt kontrakt med världens största MMA-organisation delade han med sin av sina tankar till tittarna.

This is just surreal. I can’t wait to make my UFC debut. I know my style is going to resonate with the fans. I’m going to bring it every single fight, I promise you guys that. It’s kill or be killed. I have a hit list and I can’t wait to start knocking names off of it.

29-åringen från Texas, USA, står nu med ett totalt matchfacit som lyder 6-0-0 och läsaren kan ta del av avslutet i klippet nedan.

DWCS: Resultat

  • Zach Reese besegrade Eli Aronov via submission (armbar), 1:14 – rond 1
  • Oban Elliott besegrade Kaik Brito via majoritetsdomslut (29-28, 29-28, 28-28)
  • Josefine Knutsson besegrade Isis Verbeek via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27)
  • Luis Pajuelo besegrade Robbie Ring via TKO (knä och slag), 3:43 – rond 1

Föregående artikel

Khamzat Chimaevs gravallvarliga hälsning till Paulo Costa

Nästa artikel

VIDEO: Logan Paul hånar Dillon Danis med en mindre smickrande födelsedagstårta

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök