UFC

Josefine Lindgren Knutsson klar för UFC

Det blev inget UFC kontrakt för Josefine Lindgren Knutsson efter hennes vinst i förra veckans Dana White Contender Series. Nu har organisationen ångrat sig.

Josefine Lindgren Knutsson hoppar in som ersättare

I samband med nattens DWCS offentliggjordes det att ännu en svensk har fått kontrakt med UFC. Knutsson kommer hoppa in som ersättare för Elise Reed. Hon möter nu Brasiliens Iasmin Lucindo (15-5-0) på en gala i september. Eventet går av stapeln i Las Vegas.

Matchen kommer gå i catchvikt 120 pound.

Knutsson är obesgrad med sex raka vinster. 27-åringen dominerade sin motståndare, Isis Verbeek, i samband med den föregående veckans avsnitt av DWCS. Hon tog hem segern via enhälligt domslut. UFC-presidenten Dana White berättade då att han ville se Knutsson gå för fler avslut innan ett kontrakt med UFC kunde bli aktuellt.

Knutsson ha nu tagit samma väg till organisationen som landsmannen Anton Turkalj. Han vann också sin match på DWCS, men fick kontrakt med UFC genom att acceptera en match med kort notis. Han har gått 0-2 i organisationen sedan dess.

 

Föregående artikel

Tidigare motståndaren: Khamzat Chimaev kan få en lång natt mot Paulo Costa

Nästa artikel

Francis Ngannou förutspår knockdown mot Tyson Fury

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök