UFC

Justin Gaethje ångrar sig – ”McGregor, skriv under kontraktet nu!”

Justin Gaethje med Conor McGregor i cirkel

Så sent som under den gångna helgens presskonferens verkade Justin Gaethje inte alls intresserad av en match mot Conor McGregor. Nu ser det annorlunda ut.

Justin Gaethje vill möta Conor McGregor

McGregor loggade in på sitt X-konto (tidigare Twitter) Efter Gaethjes knockoutvinst över Dustin Poirier, i samband med UFC 291. Irländaren verkade vara intresserad av en match mot amerikanen och hävdade att han skulle kunna besegra Gaethje med enkelhet.

Efter att ha hört om McGregors inlägg, replikerade Gaethje att irländaren avböjt att gå match med honom vid sex tillfällen. Han passade också på att pikas lite och påstod att McGregor föredrar att ta sig an utövare som kommer från förluster. Gaethje berättade också att han inte är intresserad av att möta någon som använder steroider.

Nu verkar det som att UFCs nykrönta BMF-mästare har kommit på andra tankar. I ett inlägg på X bad amerikanen McGregor att skriva på ett matchkontrakt.

Sign the contract big boy.
En potentiell match mellan de båda utövarna lär dock dröja.

Conor McGregor är inte inskriven i USADA

När UFC senaste kommenterade McGregors status berättade organisationen att irländaren fortfarande förväntas möta Michael Chandler när han väl återvänder till buren. De båda utövarna har coachat mot varandra under den pågående säsongen av reality-serien The Ultimate Fighter.
McGregor får dock inte gå någon överhuvudtaget i nuläget. UFCs tidigare dubbelmästare är nämligen inte inskriven i anti-dopingbyrån USADAs testpool. För att få gå match i UFC måste en utövare vara inskriven i testpoolen under en period av, åtminstone, sex månader. Under den perioden måste utövaren lämna, minst, två negativa testresultat.
Föregående artikel

Svenska fighters nominerade till prestigefyllda MMA-pris

Nästa artikel

Tobias Harila – ”Vet inte vem av oss som kommer bli knockad”

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök