Nyheter

Justin Gaethje ryktas möta Tony Ferguson – Khabib Nurmagomedov borta från UFC 249

Justin Gaethje vs Tony Ferguson UFC 249

Det verkar som att MMA-gudarna inte vill se den match som alla fans suktar efter. Matchen mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson som skulle äga rum på UFC 249 den 18:e april ser ut att utebli. Spiken i kistan för den matchen kom under måndagen när Nurmagomedov via en livesändning på sitt Instagram-konto meddelade att han inte kan lämna Dagestan. Istället försöker UFC att få till ett möte mellan Ferguson och Justin Gaethje på den galan.

Det är ESPN-reportern Ariel Helwani som via Twitter skriver att UFC erbjudit Ferguson en match mot Gaethje, men än så länge framgår det inte om Ferguson tackat ja till det mötet.

Enligt Helwani har UFC även försökt att få till en match mellan Kamaru Usman och Jorge Masvidal, men att den matchen kommer troligen inte bli av till galan.

Det är fortfarande oklart om UFC 249 ens kommer att äga rum, då organisationen inte hittat en plats för galan. Tidigare denna månad var man tvungen att utesluta den första tilltänkta platsen för galan, Barclay Center i Brooklyn, New York, efter att staden inför förbud mot större sammankomster på grund av den rådande Corona-pandemin.

Föregående artikel

Daniel Cormiers omsorgsfulla ord om Jon Jones: UFC måste rädda honom

Nästa artikel

Tony Ferguson köper inte att Khabib Nurmagomedov sitter fast i Dagestan

Skriven av

Jaser Davari

Relaterade Artiklar

Sök