20 June, 2024
Nyheter

Justin Gaethje tillbaks i träning efter brutala knocken

Av

Hugo Lindström

28/05/2024

Justin Gaethje är återigen igång med träningen, en och en halv månad efter tuffa förlusten.

Blev knockad av Max Holloway

I en match med BMF-bältet på spel tog han sig an den forne fjäderviktsmästaren på UFC 300. Den stora jubileumsgalan kom dock att bli en jobbig kväll för ”The Highlight” då han i fem ronder hade svårt att få ut någonting alls. Detta toppades av när han i matchens sista sekunder blev slagen medvetslös till följd av en utmaning från motståndaren.

Matchen gick i lättvikt och inför mötet var Gaethje favoriten, detta KO-vinst mot Dustin Poirier i ryggen. Holloway var för många en klar underdog då hans dittills enda match i viktklassen slutade med förlust.

En sådan knock är inte ovanligt att vara borta ett år efter. Detta för att hinna återhämta allt ifrån kropp till huvud, fysiskt och mentalt. Men nu, en och en halv månad efter matchen är Gaethje tillbaks i träning.

Justin Gaethje tränar MMA igen

Trots att han tränar igen, har han själv sagt att sparring är långt borta. Sex månader bör gå menar han själv. Men trots det verkar ha inte helt kunna hålla sig borta från sporten. På social media har han nu delat med sig av en video där han syns slå mitts. Du kan se det här.

Tidigare denna månad berättade Justin att han är sugen på revansch mot Holloway. Han pekade mot returmatchen mot Poirier som exempel, där han förlorat första men vunnit den andra.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök