Blogg

Jyckens blogg: Ta mitt game till nästa nivå (Sparkträning)

Av

Jaser Davari

16/10/2013

Nu när jag är skadad och inte kan träna som jag ska. Så gäller det att träna runt skadan och fokusera på nya saker och utveckla sitt game. Något jag har börjat jobba med nu är mina sparkar. Till min hjälp har jag min vän Adam Frisäter. Han har kört någon konstig kinesisk kampsport el. vad det är 🙂 Så sparkarna påminner mer om taekwondo sparkar (vilket han också tävlat i på hög nivå) Jag tror personligen att dessa sparkar passar mycket bättre till mma än en vanlig Thai spark som jag personligen tycker är lite långsammare plus att den inte passar till mitt fotarbete.

Vi körde ett pass igår å det gick så galet bra. Så roligt att köra en helt ny grej och jag tror att det kommer ta allt till nya oanade höjder. Ikväll ska vi köra ett nytt pass och jag längtar redan!!

Skrev ett inlägg på Jycken.com idag som handlar om att fokusera på resan istället för målet och göra det bästa med det man har.

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök