UFC

Kamaru Usman förutspår resultatet mot Khamzat Chimaev

Kamaru Usman väger in på UFC 258

Både Kamaru Usman och Khamzat Chimaev är inställda på en match mot varandra. Usman delade nyligen med sig av sina tankar inför fighten.

Kamaru Usman blir ”Mysticmusman”

UFC har ännu inte kommenterat den potentiella matchningen mellan Usman och Chimaev. Det hindrar dock inte Usman från att dela med sig av sina tankar angående ett resultat.  Via ett inlägg på sitt Twitter-konto berättade Usman om sina tankar kring fighten.

I stop him in 4. Watch the tapes 😤😤

Chimaev var inte sen med att ge sitt svar. Allstars-fightern kallade Usman för ”Mysticmusman 🤦🏻‍♂️😂😂”. En anspelning på Conor McGregors spådomskaraktär ”Mystic Mac

Khamzat Chimaev siktar på sjunde raka vinsten i UFC

UFC-presidenten har sagt att han är positiv till matchningen så länge den inte går i catchvikt.

Usman besegrades nyligen för andra gången i rad av den regerande welterviktsmästaren Leon Edwards. Innan dessa förluster hade Usman försvarat sin bältesposition fem gånger sedan han erövrade welterviktstiteln år 2018. Usmans record lyder 20-3-0.

Chimaev strävar efter att ta ännu ett steg mot den efterlängtade titelmatchen. Han har imponerat genom att vinna sina första sex UFC-matcher, varav fem av dessa kom via avslut och fyra till och med i den första ronden.  Chimaev står med ett totalt matchfacit som lyder 12-0-0.

Föregående artikel

Höjdpunkter från Bulldog Thaifight 6 i Göteborg

Nästa artikel

Kandidat till årets submission under OKTAGON 43

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök