20 June, 2024
Nyheter

Kändisarna tippar Tyson Fury vs Oleksandr Usyk – vem har DU som vinnare?

Av

Alexander Clausson

18/05/2024
Drake Zlatan Ibrahimovic Dogge Doggelito

Under lördagskvällen möter Englands Tyson Fury Ukrainas Oleksandr Usyk. Kändisarna har sagt titt om historiska tungviktsmatchen.

Zlatan Ibrahimović och Drake tror på samma boxare

Nu är det dags. Den mycket omskrivna matchen mellan Fury och Usyk går av stapeln och samtliga stora tungviktsbälten står på spel. KOLLA IN ÅRHUNDRADETS BOXNINGSMATCH MELLAN FURY OCH USYK HÄR!

Oddsmakarna ser drabbningen som en relativt jämn sådan på förhand. Ett rakt vinnarspel på Fury Nu har flera profiler sagt sitt om nattens match.

Den svenska legendariska fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović känner sig säker på att Fury kommer gå vinnande ur kvällens historiska match.

’Tyson Fury, hur är det? Hoppas du har haft en bra förberedelse inför träningslägret. Du ser bra ut, du ser skarp ut. Njut av fighten. Jag är ganska säker på att du vet vad du måste göra. Och jag är ganska säker på att du kommer att göra det du alltid har gjort, skapa historia.’

Den amerikanska artisten Drake är känd för att lägga stora spel på idrottsevent i allmänhet och stora kampsportsmatcher i synnerhet. Enligt Sport Bible har Drake nu lagt ett stort spel på Englands Fury. Artisten har lagt ett rakt vinnarspel på motsvarande 6 055 093 SEK. Vid vinst kommer Drake kassera ut en total vinst på 10 717 515 SEK.

Under en exklusiv intervju med Kimura delar raparen Dogge Doggelito med sig av sina tankar inför drabbningen.

Jag gillar The Gypsy King, jag tycker att han är tung. Han ser ju inte ut som en boxare med hans kroppshydda direkt. Men jag kommer att kolla. Vi får se om Usyk lyckas överlista honom. Tyson Fury har ju otrolig erfarenhet utav stora tunga matcher. Men vi får se det handlar ju alltid om dagsform. Det kan sluta hursomhelst. Det blir säkert en trilogi. Någon vinner och sedan möts dom igen.’

Via Kimuras Facebook-konto har sajtens läsare fått säga sitt om den kommande drabbningen. I skrivandes stund tror 60% av läsarna på en vinst för Fury.

Vem vinner kvällens match? Skriv och diskutera i kommentatorsfältet här nedan!

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök