Karolina Kowalkiewicz möter UFC-debutant på UFC Fight Night 118

Karolina Kowalkiewicz

Karolina Kowalkiewicz (10-2 MMA, 3-2 UFC) kommer att gå sin nästa match på UFC Fight Night 118, där hon kommer att möta Jodie Esquibel (6-2 MMA, 0-0 UFC), detta rapporterar MMAJunkie.

Det är fortfarande oklart vilket möte som kommer att vara huvudmatchen för UFC Fight Night 118, som går av stapeln den 21:a oktober i Gdansk. Matcherna som hittills är klara för UFC Fight Night 118 är:

Ramazan Emeev vs. Trevor Smith
Oskar Piechota vs. Jonathan Wilson
Dmitrii Smoliakov vs. Adam Wieczorek
Jan Blachowicz vs. Devin Clark
Andre Fili vs. Artem Lobov
Marcin Held vs. Teemu Packalen
Jodie Esquibel vs. Karolina Kowalkiewicz

Esquibel är en fighter från gymmet Jackson-Wink MMA, hon gör sin debut i UFC i och med mötet med Kowalkiewicz. Senast hon gick match var på Invicta FC 22 i mars där hon besegrade DeAnna Bennett, hon är 3-1 på hennes senaste fyra matcher.

Kowalkiewicz går match för första gången på hemmaplan i UFCs regi. Kowalkiewicz har förlorat hennes två senaste matcher, senast hon sågs var på UFC 212 i juni där hon blev stoppad av Claudia Gadelha. Dessförinnan förlorade hon titelmatchen i stråvikt mot Joanna Jedrzejczyk. Dessa två förluster är de två första i Kowalkiewicz karriär.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Från en fantastiskt jämn titelfight och en fight mot en top contender som iofs slutade snabbt, till att möta en debutant. Det vänder väldigt snabbt i denna sport.

Fler Nyheter: