Kevin Lee har blivit borttagen från UFCs rankinglista

Johan Lorentzon

Kevin Lee (18-7) har blivit borttagen från UFCs rankinglista och orsaken kan beror på övertrampet med att ha testat positiv för den illegala substans adderall.

Kevin Lee förlorar sin ranking-position

Förra veckan fick vi reda på att welterviktaren Kevin Lee testat positiv för adderall och blivit avstängd. Kevin gick själv ut på instagram med att han åkt fast och sa även att han tagit preparatet som medicinering för ADHD. Enligt honom själv så beror avstängningen på att han slarvat och inte meddelat NAC (Nevada Athletic Commission) om att han tagit preparatet. Som ett brev på posten har nu UFC tagit bort honom från sina rankninglistor och även om det inte är uttalat kan vi nog gissa att det beror på avstängningen.

Lee kan sparkas av UFC

Det ska nämnas att Lee fortfarande officiellt är under kontrakt med UFC och att bli borttagen från rankingen inte nödvändigtvis innebär att de sparkar honom. Men det ska även nämnas att Dana White tidigare sagt att han inte är helt nöjd med Lees tävlingsresultat då han förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Dessutom har Lee två raka förluster, så frågan är nu om detta blir droppen som fick bägaren att rinna över och UFC river kontraktet?

0
Dana Sad
Dana Happy
Badou Jack
Badou Jack vinner via knockout i första ronden – Se avslutet här
kimura
Hett
Conor McGregor och Tony Ferguson
Conor McGregor känner ånger över hur han behandlat Tony Ferguson
kimura
Hett
Khabib och Cain
Khabib försvarar Velasquez – ”Anybody with self-respect would do the same”
kimura
Hett
Juliana Peña och Amanda Nunes
Juliana Peña vs. Amanda Nunes 2 officiell inför UFC 277
kimura
Hett
Michel Pereira förklarar utmaningen mot Jorge Masvidal
kimura
Hett