Ohmbet Stipe

MMA - 320x320 - SE

Kevin Lee: ”Khabib bitched out and doesn’t want to fight!”

Kevin-Lee-UFC-3

Många undrar hur det kommer sig att UFC-lättviktaren Kevin Lee (16-2 MMA, 9-2 UFC) fått privilegiet att få fightas om interim-titeln med Tony Ferguson.

I en intervju med MMAjunkie Radio berättade Lee att UFC ringde och att han sa ja. Detta var den korta versionen av det hela.

När det kommer till förklaringen om varför just han fick erbjudandet att gå matchen och inte Khabib Nurmagomedov så hade Lee en aningen mer ”detaljerad” förklaring:

We can cut the crap – (Nurmagomedov’s) just being a bitch about it. He just doesn’t want to fight. Bottom line, he doesn’t want to fight.

He wants to hold on to that imaginary zero that he’s got.

Många trodde på förhand att Nurmagomedov (24-0 MMA, 8-0 UFC) var Fergusons näste motståndare. UFC:s VD Dana White berättade också tidigare att ett godkännande från UFC Performance Institute skulle resultera i att matchen mellan Nurmagomedov och Ferguson skulle bokas.

Efter beskedet om att det istället blir Kevin Lee som går matchen berättade White att Nurmagomedov inte är ”redo” och att det var orsaken till den nya matchningen.

Lee berättade i radiointervjun att han tror att Nuramgomedov fortfarande har oerhörda svårigheter med att pricka vikten. Han har dock svårt att förstå varför ryssen har problem med detta.

I’m bigger than Khabib. You stand me next to him – I’m 186 pounds right now, and I’m going to make the weight. I usually start at 188, 189.

Han menade även att Nurmagomedov räds Tony Ferguson, som ska vara den tuffaste fightern i lättviktsdivisionen enligt Lee.

Everybody knows – if you ask any fighter in this division, Tony is the toughest fight in this division. Hands down. To me, he’s the real champ. You can say McGregor’s the champ, because he’s that on paper. But the man only has one fight. Tony’s got 11, 12? He’s already got double-digit fights in the (UFC’s) lightweight division.

Dock avslutar Lee med att han är säker på att han besegrar Ferguson och vinner interim-titeln.

I’m fuck Tony Ferguson up. There’s a reason why none of these dudes put my name in their mouth.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
 • Holythe83

  Har svårt att få grepp om Kevin’s trashtalk, ena stunden låter han som ett geni å nästa säger han något så urbota dumt att jag har svårt att ta han på allvar.

  • Styrbjörn

   Lite som fotis om man tar bort genidelen av det du sa. :)

   • Rallarsvingar

    Hahaha!

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Kevin Lee har absolut en poäng i det han säger. Sen är det också ett bra sätt att hypa upp fighten på. Han hypar upp Tony med all rätt så att folk kan ge denna fight mer uppmärksamhet. Jag tror att Lee kommer göra kaos i presskonferansen och snacka mycket emot Tony och försöka gå in i hans huvud. Det är smart av Lee att köra på kortet att Tony är den riktiga champ i divisionen och den absolut tuffaste fighten och fightern i divisionen osv, så att sen när han vinner då blir det en ännu mer hypad vinst.

  Vad gäller Khabib så vet man inte riktigt vad man ska tro längre. Kanske det är som Kevin säger och att Khabib är rädd. Men just Tony och Lee är två fighters som är väldigt dåliga matchups för Khabib.

Fler Nyheter: