“”

Khabib Nurmagomedov hånar Eddie Alvarez, har ett meddelande till Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov 2

Den ryske lättviktaren Khabib Nurmagomedov skrev tidigare på kontrakt för både UFC 205 och 206 och han börjar nu bli otålig eftersom Eddie Alvarez ännu inte har skrivit på. Dana White gick tidigare i veckan ut med att Khabib står på tur om att gå match om bältet.

Khabib har de senaste dagarna hånat Alvarez över Twitter och berättar att han väntar på honom.

Nurmagomedov står obesegrad med 23 raka vinster och har tidigare segrat mot Rafael Dos Anjos, som sedan blev mästare i lättvikt när Khabib var bänkad på grund av skador.

Det har pratats om att Conor McGregor kan bli Alvarez motståndare under UFC 205, men det ser inte längre ut som att detta kommer att bli av. Khabib blev dock irriterad över tanken på matchningen då han inte anser att McGregor har gjort sig förtjänt av titelmatchen i viktklassen. McGregor har inte gått någon tidigare match i lättvikt i UFC.

Det här hade ryssen att säga i ett meddelande till McGregor:

I promise I become the lightweight champ, I promise all the lightweight fighters, Conor is not going to fight for the belt. He’s going to have to earn it. From the bottom up.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Qrille Qrokodil

  Eddie kommer att slå ut den här snubben.

  • disqus_rkLZcBRRIA

   Lägger en slant på Khabib

   • Qrille Qrokodil

    Japp, man vet aldrig och mästarna skiftar som du skriver. Du ska dock veta att jag hade rätt om att Alvarez skulle whoppa RDA :)

    Khebab vinner nästan jämt på torrjuck. Lycka till att ta ner Alvarez (som är jävligt underskattad på fossingarna).

    • disqus_rkLZcBRRIA

     Du kan ha rätt där Chrille. Absolut. Alvarez har lyckats bli sig själv igen och kan bli svårslagen. Matchen kommer att bli väldigt jämn. På marken blir nog Khabib bättre , medans Eddie måste försöka hålla matchen ståendes.

     • Qrille Qrokodil

      Jo. Men jag tror att han kan få det tufft att ta ner Eddie som lär bli hans tuffaste motståndare hittills. Vinst över RDA förvisso, men hans prestationer verkar ju gå i ”cykler” … hmm.

     • Holythe83

      Kan bara säga att det verkar som några herrar ovanför mig här inte kan njuta av grappling i absolut världsklass. Killen har ett prickfritt record å även om han coastar en hel del väl nere på backen så sättet han kontrollerar alla motståndare i oktagonen är imponerande. Ni säger också att Alvarez är svår å ta ner…Alvarez e förhållandevis liten till storleken i viktklassen å khabib e van vid att träna med både Rockhold å Cormier. Han visade ju också mot Gleison thibault att bara vara stor räcker inte för att stoppa khabib.

     • Qrille Qrokodil

      Japp, klart att han är bra, han ägde ju RDA på marken. Jag har dock en känsla av att även Alvarez tränar med större snubbar.

     • Holythe83

      Jo det har du rätt i men tror inte man skall verkligen räkna på marken som hans bästa attribut… och även om han får ner alvarez så ser jag inga problem för alvarez å komma upp igen… men problemet mot khabib är just att han är så extremt bra på att få ner dig om å om igen tills han helt enkelt bryter ner dig. Det e riktigt svårt å ha ett bra försvar mot det, alltså visst jag tror säkert att alvarez kan stoppa nån nedtagning i början lr jag mer lr mindre räknar med det… problemet e ju att han inte släpper dig å va händer när han försöker för 5e, 6e och 7e gången…det var detta jag menade med att fysiskt sett så är inte alvarez fysiskt byggd i den viktklassen för att stå emot ett sådant tryck å lyckas han kommer jag bli sjukt imponerad…. men tror i slutändan att han kommer pga av hur kort han är å hur han e byggd att få ödsla alledeles för mycket kraft i dessa moment att khabib helt enkelt bryter ner honom.

 • Pat

  Helt rätt Khabib. Conor borde iaf slå nån top 5 före han får chans på titeln… Alla är för övrigt rädda Khabibs brottning och enda frågetecknet är ju att han varit borta så pass länge. Alvarez enda chans är nog en tidig KO som mot RDA och jag tror Khabib vinner 8 av 10… Men vafan jag har har haft fel förr, 1625 ggr för att vara exakt, så lyssna för fan inte på mina speltips :)

  • Joakim Magnusson

   Han vann ju senast mot den 4:e rankade lättviktarn och har en vinst mot den 10:e rankade. Jose Aldo är ju en hyfsad skalp också. Tony Ferguson har ju tex ”bara” en vinst mot en i topp 10, (Barboza nr 5).

   Conor har väl trots allt rätt schyssta meriter i UFC.

   • Pat

    Jo men har har inte en enda match i lättvikt i ufc. Att han först blev utstrypt och sen vann knappt på domslut mot nr 4 borde ju knappast ge honom titelmatch när khabib har 23!-0 och är rankad nr 1.

  • mygg

   Jag vill se McGregor mot Alvarez, men det känns helt fel. Khabib ska få den här matchen alla dagar i veckan. Visst att Conor underhåller och drar in pengar, men Khabib har visat att han förtjänar en titelmatch sedan 2014. Det känns bara moraliskt fel att ta ifrån honom det. Håller med dig att Khabib ska få den. I min lilla perfekta värld skulle Conor få slåss på 205 kortet bara för att det kommer bli så FETT, men isåfall möta Aldo. Khabib mot Eddie på 206 (eller 205 co main) sen beroende på hur det går möter Conor vinnaren i LW längre fram

   • Pat

    Håller helt med dig där.. Hela Conors grej med lättvikt är väl att besitta två bälten samtidigt, vilket av allt att döma inte kommer ske eftersom han blir av med 145-bältet om han går match i lättvikt… Jag tycker han ska lämna ifrån sig bältet och försöka förtjäna titelmatch i lättvikt. Sen om han vinner det bältet kan han går ner till 145 och utan snack få titelmatch direkt.

 • Adam Hellqvist

  Khabib är dagens Fedor. Han har rätt att kaxa hur mycket han vill tills någon motbevisar hans överlägsenhet. Jag lägger politiken åt sidan och njuter av hur jävla dominant han varit hittills.

  • Qrille Qrokodil

   Han påminner inte det minsta om Fedor och jag förstår inte varför du jämför dem två.

   • Adam Hellqvist

    Jag menar inte stilmässigt, utan det obesegrade monstret som Fedor var lång tid under sin karriär. Jag borde varit mer tydlig vilken referens jag drog.

    • Qrille Qrokodil

     Ah ok. Ja, visst har han varit dominant.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Va fan ska det hända något eller? Kul om det blir Conor istället för Khabib.

  • JoeRogan

   Även om jag hellre ser Conner än kebabbi kan väl inte ens du påstå att Conner förtjänar titelchans?

   mvh Joe

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Jag tycker att han förtjänar det väldigt mycket av många anledningar. Jag har i tidigare artiklar förklarat det hela mer ingående. Jag ska försöka kopiera och klistra in så får du läsa och säga vad du tycker.

    • elbobo

     Nej rack

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Alla har rätt till en åsikt. Även du

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Conor är UFCs största stjärna, Conor är irländare vilket innebär många irländska fans, galan går i New York, News York har många irländare som bor där och det är UFC invigning i New York. Så vad kan vara bättre eller större än att just Conor får köra om ett nytt bälte i New York och vem vill Eddie helst möta?. Så från en buisness synvinkel är valet lätt. Från sportslig synvinkel så är valet också rätt så lätt. Conor vann över den fjärderankade lättviktaren i ett möte som gick i vältervikt. Det mötet vann han tack vare att den dåvarande lättviktsmästaren drog sig ur då fick Conor först rädda showen där han förlorade och sen rätta sitt misstag genom att vinna i vältervikt. Så han räddade showen och rättade till sitt misstag i 2 tillställningar som är med i topp 5 ppv rekord. Conor har förtjänat sin rätt att vara tillbaka i ruta ett och köra om bältet som han lovades från början. Han hade kunnat dra sig ur från att möta Nate första gången och vänta på sin chans istället men han räddade showen och rättade misstaget istället och han slog rekord i ppv och bjöd på en magisk fight som hela världen hyllade. Khabib däremot slog RDA 2 år sedan och mötte sedan whats his face och vann och whats his face är en fighter som gjorde ufc debut och har ett deltidsjobb. Khabib är inte riktigt värdig en titelfight. Men helt ärligt så har jag inget emot att Khabib får fighten. Men jag tycker att Conor är mer värdig speciellt med tanke på att RDA och Tony är ute ur bilden då de nu ska möta varandra snart.

    • JoeRogan

     Fast vadå ”rätt till sitt misstag”? Vilken annan fighter har rätt att göra det? :D Hur många är det inte som tar en risky match, kanske i fel viktklass på kort notis alternativt får en ny motståndare och förlorar? Ska alla dessa automatiskt få ”rätta till sitt misstag”? Störtlöjligt. Ska Diaz få rätta till sitt misstag nu då? Och vinner han möte 3 så ska Conner rätta till misstaget igen så att det blir möte 4? Jättekonstig logik.

     Efter Conner förlorade mot Diaz första gången borde det enda rätta vara att gå ner och försvara sitt bälte i fjädervikt. Hade han gjort det hade jag inte haft några problem med att han åter igen fick direkt titelmatch på lättviktstiteln.

     mvh Joe

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jon Jones accepterade inte en last minute change of oponent när Chael Sonen hoppade in. Werdum accepterade inte när Cain inte kunde vara med. Conor kunde ha gjort samma sak om han ville och väntat på RDA. Men han räddade showen och den showen han räddade drog in rekord ppv. Sen med tanke på att Conor haft 4 motståndare totalt som dragit sig ur och han fått stå ut med det där gång på gång så ska han ha rätt till att få rätta till sitt misstag. Så det är skillnad på alla andra och Conor därför har de inte samma rättigheter. Diaz i en viktklass som gynnade honom mycket mer än Conor va misstaget som ska rättas till. Ingen bryr sig om hans misstag självklart så har han inte samma rätt att rätta till sitt misstag, men viss rätt till det har han därför säger han att han inte ska fightas förän han får chansen att möta Conor för en tredje gång. Så som sagt viss rättighet att rätta till sitt misstag har han.

     • JoeRogan

      Något som Jones också blev grovt kritiserad för. Dessutom går de inte att jämföra då Jones har uppnått så mycket högre prestationer än Conner.
      Conner är knappats ensam om att ta motståndare på kort notis, finns många fighters som har gjort det. Dessutom ”räddade han showen” av den enkla anledningen att han ville ha sin payday, det var knappats för att du skulle kunna sitta hemma och onanera till honom i soffan.
      Ska inte Mendes få rätta till sitt misstag mot Conner då? Han hoppade ju in på kort notis, fick göra en brutal bantning när han dessutom var ur form, och dominerade matchen fram till Conner fick in knocken. Samma sak ju?
      Som sagt. Efter förlusten mot Diaz borde Conner ha försvarat sitt bälte. Vid vinst hade jag inte haft några problem med direkt titelmatch i lättvikt.

      mvh Joe

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Fair enough du har din syn på det jag har min

     • JoeRogan

      Du är ju dock jävig vilket ger mig tolkningsföreträde. Brock 1 Conner 0.

      mvh Joe

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Brock är en nolla, kan aldrig hålla med där

    • Chris

     Khabib är 7-0 i ufc, 23-0 totalt och är mer värd en titelmatch i lightweight än vad den lilla potatisätaren är. Bara för att han drar in mer cash och fans betyder det inte att han är top of the food chain och får hoppa hur han vill i viktklasser och möta vem han vill. Enligt mig kan man inte ens kalla Conor en riktig champ för han har inte ens försvarat ”sitt” bälte än. Om han ska gå om titeln i en annan vikt så ska han bli av med featherweight bältet. Dags att vakna ur din Conor bubbla och inse att han inte är den ända i ufc som fightas.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Khabibs sista riktiga fight va för mer än två år sedan innan han för några månader sedan mötte whats his face som har ett deltidsjobb jobb vid sidan av ufc. Conor kanske är den ända som fightas i ufc men jag är väl medveten om att han inte är den enda fightern i organisationen

   • Eric

    Don’t go there!

 • Pancho Villa

  Khabib är riktigt bra, men om man bortser från RDA så har han inte slagit några riktiga toppfighters.
  Han har dessutom – bortsett från senaste vinsten – mestadels vunnit på domslut. Så det vore inte något fullständigt rån att istället ge titelmatchen till Conor.

  Ranking är ju, vilket UFC visat gång på gång, bara en faktor av många, som styr vem som ska få fightas om bältet – jfr. Bisping vs Hendo.

  • Dario

   Vilka bra i 155 divisionen har Conor vunnit mot?

   • Pancho Villa

    Du har helt rätt i att Conor inte har slagit någon topp 155′er. Man skulle kunna argumentera för att han slagit Nate Diaz som ju är en lättviktare. Men poängen är att UFC värderar annat än bara en fighters ranking – för att klättra i rankingen måste man slå högt rankade motståndare.

    Conor drar in sjuka pengar till UFC – detta väger tungt. Man kan ha synpunkter på detta men faktum kvarstår.

    Om Khabib hade bidragit med en bra ”story”, eller om han hade varit en spektakulär avslutare (som tex Hendo), så hade mer talat för honom.

    Jag tror dock att Khabib får matchen ändå.

 • JoeRogan

  Kebabbi borde hålla flabben då han går match 1 gång varannan år. Är han inte skadad är det ramadan.

  Har förresten inte ramadan undantag? Att kunna försörja sig själv och sin familj borde väl vara ett sådant?

  mvh Joe

 • fotboll_mer _än_en_sport…

  jag tycker conor ska få chansen på lättviktsbältet då jag är kär i honom!
  jag älskar att titta på hans matcher naken
  och drömma mig bort, samtidigt som jag tar på mig och fingrar lite.
  conor har mma världens gulligaste pussmun och till det skägg som fångar upp det som kommer vid sidan om.
  när conor gör sig beredd i ringen och ”teabagar” så ryser jag av välust och hamnar i en onaniångest tills galan är över
  därför ska conor få allt han vill

 • Ric _Ohet

  Enda chansen och se om Khabib håller måttet är ju att ge honom till Eddie. Vinner han får UFC slänga in Ben Askren och se vem som kan kramas bäst c_O m/

  Förlorar han kommer han få ställa sig sist i leden av top 10 eller ge honom till ONE och där få möta Askren. Det är en hårfin skillnad faktiskt

Fler Nyheter: