MMA - 320x320 - SE

Khabib Nurmagomedov: ‘I don’t care about money, I want the belt’

Khabib Nurmagomedov

Den obesegrade ryske lättviktaren Khabib Nurmagomedov blev besviken när han fick höra om nyheten att chansen att slåss mot Eddie Alvarez om lättviktsbältet gick till Conor McGregor, då han anser att han har förtjänat matchen mer.

Nurmagomedov var borta från MMA under nästan 2 år på grund av skador och hade förmodligen fått en titelmatch om det inte hade hänt. Han berättar nu att han inte bryr sig om pengarna, utan endast vill ta hem bältet.

Via ‘Champioons.co’:I care about the belt. I want to finish this fight and fight for the title. I don’t care who has the title, who wins (between Alvarez and McGregor). I don’t care about money.

I know a lot of fighters fight for the money, but money is not everything for me. I know money is very important for life, but I have money. I never use MMA to make money. MMA for me is about my life, about my blood and about everything I do all my life. Money, I can make money with other stuff. I have money. I have everything. I need the belt.

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Mycket bra inställning. Men nu handlar det inte bara om honom det handlar om att han måste tjäna pengar till företaget också.

  • Holythe83

   Jo men vill dom att han skall tjäna pengar åt dom så e det ju fel väg å gå när dom fokuserar mer på den inhemska marknaden…. vill dom att han skall tjäna pengar åt dom så behöver dom bara annordna en gala i ryssland så är det fixat.

   Du får det att låta som det e fightern som skall se till att dom skall tjäna pengarnär det egentligen bara skett i ett enda fall under alla dessa år (ja det fallet stavas McGregor).

   • Niklas Eriksson

    Brock Lesnar says hello.

    • Dorian Gray

     Likaså GSP och Rousey.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Tror inte att det spelar så stor roll om galan går i Ryssland. Det bästa de kan tjäna pengar på i Ryssland är att de säkert skulle kunna fylla en fotbollsarena men vad händer med ppv? Hur mycket intresse har han lyckats locka till sig osv osv.

 • DREACK

  Riktigt skön snubbe.Hoppas han får titelmatch efter han vunnit mot Michael Johnson.Och att han även vinner titelmatchen.

 • Dorian Gray

  Trodde det enda han brydde sig om var allah… Varför vänder han sig inte till honom? Eftersom det är tack vare honom han vinner så borde det också vara hans fel att han inte får en titelmatch…

  • JP

   DB the hater is back. Bla bla bla.
   Khabib är en fantastisk fighter, som på grund av sin bakgrund inte fått titelmatch.
   Att UFC byggde upp hajpen kring Conor är en av de sorgligaste episoderna inom mma. Sporten mma har blivit så lidande enligt mig.

   • Dorian Gray

    Hater? Var det inte en rimlig fråga?

    Det är pga att han är skadad och tråkig som han inte fick titelmatch. Inget annat.

  • Eric

   Nu får du lägga ner med ditt trams. Vi vet att du inte gillar invandrare och muslimer. Håll dig till Avpixlats kommentarsfält om du inte kan läsa MMA-nyheter utan att börja dra upp så irrelevanta saker så fort du får chansen.

   • Dorian Gray

    Du får dra ut PK pinnen ur röven tror jag… Vad är det för fel i det jag skrev? Om han tackar allah för sina segrar, varför skyller han på UFC när han inte får titelmatcher. Han borde väl skylla på allah där också?

    islam är en underlig religion där man väljer lite fritt vad behöver göra eller inte. Jag har en muslimsk vän (tro det eller ej) som är väldigt troende, och då får man inte umgås med kvinnor romantiskt om man inte är gift… Men då finns det något så smidigt ska du se som heter ”muta”, där man lovar varandra att man ska gifta sig senare… Då är det fritt fram och göra vad du vill… En man kan självklart ha denna överenskommelse med fler kvinnor, men de få givetvis bara ha det med en man…

    Underligt värre.

    • Eric

     Du får tycka precis vad du vill om religion och islam, men det känns helt irrelevant att hålla på att tjata om folks tro så fort du får chansen. Det handlar inte någonstans om att vara PK, det handlar om att ha en uns av förståelse för att var sak har sin plats. Jag diskuterar hemskt gärna politik och religion med folk, jag är kritisk motståndare till religioner, men det kanske inte riktigt hör hemma i kommentarsfälten på MMA-sidor? Så fort det är en artikel om Khabib börjar du tjata om att han är muslim.

     • Dorian Gray

      Jag säger detsamma om Yoel ”no for gay Jesus” och andra religiösa som tackar sin gud för allt positivt, men så fort det är något negativt så är det en människas fel… Underligt beteende. Jag tyckte det hörde till konversationen för han skyller på UFC att han inte får en match.

     • Eric

      Jag vet att du gör det. Just det som är min poäng.

  • Styrbjörn

   90% av alla fighters tackar gud för vinsten i deras postfight interviews. Något säger mig att du inte hade gjort samma uttalande om det gällde en kristen snubbe.

   • Dorian Gray

    Det hade och har jag gjort, även fast islam är den enda religionen som förstör hela länder… Se hur bra det gick för Iran t ex.

    • Styrbjörn

     Jag förstår dig och håller med delvis då jag inte är överförtjust i religion men varför dra upp det här i onödan?

    • Jaser Davari

     Ingen politik DG, står klart och tydligt i reglerna. Detta är den andra varningen. Din första kommentar kan jag ha överseende med, men denna har inget med artikeln att göra.

     • Dorian Gray

      Otippat… Blev utsatt för brottsprovokation. Men de kommer undan. precis som i samhället är det den oskyldiga som drabbas värst

   • NikLuk

    Jag tycker att de flesta får sig en pik gällande religion här på sidorna där många anser att allt sånt är som att tro på tomten. Kolla några Bendo-inlägg så lär du inte behöva leta länge innan du hittar något om hans Jesus-tackande.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Jag tror att MJ vinner över Khabib. Antingen så knockar han honom eller så kommer han outbox him i 3 ronder. Man får inte glömma två saker vad gäller Khabib. Han har varit skadad väldigt länge och han har en väldigt slarvig stand up som öppnar upp luckor. Så om hans stand up va slarvig när han va i fullform tänk då hur slarvig den kommer att vara nu när han varit skadad så länge. Sen vad gäller hans brottning och groundgame så tror jag inte att hans timing är intakt pga alla skador och pga att han faktiskt inte fightats på länge.

 • Logiskt

  Är man utvecklingsstörd när man säger något sånt?

  Det är ungefär som att sälja en bil och skriva i annonsen
  ”Jag kommer att sälja bilen oavsett pris, eftersom bilen måste bort ur garaget senast
  måndag”

  • Birro

   Nej! Varför ska allt handla om bara pengar? Har Conor McGregor hjärntättat dig så mycket att allt skulle handla om just pengar? och ifall allt inte skulle handla om pengar så är man helt plötsligt utvecklingsstörd?!?

   • Logiskt

    Nä allt handlar inte om pengar. men här har vi en som medvetet saboterar alla möjligheter till att kunna förhandla lön.

    Kanske alla han tränar med inte heller bryr sig om pengar utan ställer upp mer resor, träning lokaler helt gratis.
    Det kanske är så att hans hyresvärd inte tar betalt för träningslokal eller boende utan bryr sig inte om pengar.

    Och när han reser till tävlingarna och bor på hotell så använder han bara de flygbolag som inte bryr sig om att ta betalt eftersom de inte gör det för pengarnas skull

 • Richierichierich

  I min bok är Khabib redan mästaren. Man måste knocka honom för att vinna. Och eftersom Conor övergett sin viktklass och inte vågar försvara bältet är Aldo den riktiga mästaren igen.

Fler Nyheter: