UFC

Khamzat Chimaev ger råd till Conor McGregor – ”Då återvänder du”

Av

Alexander Clausson

25/07/2023
Khamzat Chimaev Conor McGregor

Varken Khamzat Chimaev eller Conor McGregor har gjort sig kända för sin aktivitet de senaste åren. Nu har Chimaev kommit med ett tips till McGregor.

Khamzat Chimaev är inbokad för match

Allstars Chimaev kommer återvända till buren i oktober. Brasiliens Paulo Costa kommer stå för motståndet och matchen kommer äga rum under UFCs nästa besök till Abu Dhabi. Galan går under namnet UFC 294.

Chimaev gick sin senaste fight i september, 2022. McGregor har varit frånvarande från sporten sedan juli, 2021. Den ursprungliga tanken var att han skulle återvända i år, efter den pågående säsongen av The Ultimate Fighter. Så vitt vi vet har McGregor dock inte återinträtt i anti-dopingbyrån USADAs testpool, och har därmed inte tillåtelse att tävla i UFC. Fighters måste ingå i poolen under en period av åtminstone sex månader innan en match kan bli aktuell.

Drinktips till Conor McGregor

Allstars-stjärnan verkar tro att McGregors alkoholkonsumtion är en faktor till varför den tidigare dubbelmästaren inte har återvänt till buren. Därför publicerade nyligen Chimaev en bild på en alkoholfri Espora och skickade med en hälsning till McGregor. Det verkar som att McGregor kommer kunna återvända till sporten om han börjar välja alkoholfria alternativ istället, enligt Chimaev. Alternativt gjorde Allstars-fightern en anspelning på McGregors egna whiskymärke Proper No. Twelve

@TheNotoriousMMA it will get you back in the fights 😁

Chimaev är obesegrad i så väl UFC som i sin professionella karriär. Hans totala matchfacit lyder 12-0-0.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök